opc_loader
Merken

Revell 02453 Austrian Dragoons with Prussian Hussars "Seven Year's War"

Artikelnr: Revell 02453
Revell

Austrian Dragoons with Prussian Hussars

"Seven Year's War"

Kolonialisme was toen gemeenschappelijk. In de oorlog waren de handelsbelangen van het Britse rijk tegengesteld aan die van de Bourbons (in Frankrijk en Spanje). De Hohenzollerns (in Pruisen ) en Habsburgs ( Heilige Romeinse Keizers en Aardduiven in Oostenrijk ) hebben elkaar geconfronteerd. Er waren ook conflicten over wie gecontroleerde welke delen van Silesië. Een "diplomatieke revolutie" vestigde een Anglo-Pruisisch kamp, ​​verbonden met een aantal kleinere Duitse staten en later Portugal, evenals een Oostenrijks-kamp, ​​verbonden met ZwedenSaksen en later Spanje. Het Russische Rijk verliet zijn offensieve alliantie met de Habsburgs bij de dood van Keizerin Elizabeth en de opvolging van Peter III. Zweden sloot ook een aparte vrede met Pruisen in 1762.

De oorlog eindigde met de vredesverdragen van Parijs (Bourbon Frankrijk en Spanje, Groot-Brittannië) en van Hubertusburg (Hohenzollerns, Habsburgs, Saksische keizer ) in 1763. De oorlog werd gekenmerkt door belegingen en brandstichting van steden en openlijke gevechten die zeer zwaar waren verliezen; Over het algemeen sterven ongeveer 900.000 tot 1.400.000 mensen.

Set bevat;

  • Austrian Dragoons

  • Prussian Hussars

Totaal aantal figuren; 32 + paarden

Revell verf kleur nr.'s; 5 / 9 / 35 / 36 / 48 / 85 / 89 / 90 / 302

Schaal 1:72

Revell 02453

14,95
x
Beoordelingen (0)
Revell 02453 Austrian Dragoons with Prussian Hussars "Seven Year's War" heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

  • Nederlands
  • English
  • Français