opc_loader
Merken

HM-018 RICHELIEU French Navy Battleship

Artikelnr: HM-018
PIT-ROAD

RICHELIEU French Navy Battleship

waterline series

Richelieu was een Frans slagschip en het hoofdschip van haar klasse. Ze was een opgeschorte versie van de vorige Dunkerque- klasse.

In juni 1940 was ze bijna klaar met een scheepswerf in Brest in noordwesten van Frankrijk. Ze vertrok naar Dakar in Frans West-Afrika (hedendaagse Senegal ). Zij diende tijdens de Tweede Wereldoorlog, eerst onder het Vichy Regime- later in 1940 werd ze beschadig tijdens de Allied-aanval op Dakar. In 1943 schakelde ze over naar de Allied-zijde. Nadat ze in New York Navy Yard was hersteld, opereerde zij in 1944 en 1945 met de Royal Navy in de Indische Oceaan. Zij nam deel aan de terugkeer van de Franse troepen uit Indochina in 1945 en bleef in de jaren zestig in dienst.

MI MOLD HM-018

Superieur aan de spuitgegoten versie. Dit model beschikt over harsgietstukken van kunstkwaliteit met een waterlijn romp, meer dan 100 gegoten metalen details en decals. Instructies hebben een volledige indeling van de afmetingen voor een eenvoudige identificatie. Er zijn duidelijke illustraties voor stap voor stap voor montage.Daarnaast is er een full size plan met zij- en bovenverhogingen en veel kleurnotities in de instructies. 

 

99,95
x
Beoordelingen (0)
HM-018 RICHELIEU French Navy Battleship heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items

  • Nederlands
  • English
  • Français