opc_loader
Merken

Revell 64842 SPACESHIP TWO & WHITEKNIGHT TWO

Artikelnr: Revell 64842
Revell

SPACE SHIP TWO & WHITE KNIGHT TWO

SpaceShipTwo is een commercieel ruimtevaartuig voor suborbitale ruimtevluchten dat in ontwikkeling is bij het Amerikaanse bedrijf Scaled Composites. Het wordt gefinancierd door een zakelijke samenwerking tussen Scaled Composites en Richard Bransons Virgin Galactic. Het originele einddoel was het opzetten van een commercieel ruimtevaartbedrijf met vijf van dergelijke toestellen, vanaf eind 2011. Anno 2017 worden echter nog geen commerciële ruimtevluchten met dit toestel aangeboden.

De prijs die de eerste betalende passagiers zullen betalen is $200.000 per vlucht. De totale vluchtduur, inclusief het op lanceerhoogte brengen, zal 2,5 uur bedragen. Er zijn – zeer voorlopige – plannen voor de aanleg van voor dit doel geschikte vliegvelden in o.a. ZwedenSaoedi-Arabië en Engeland. Een en ander hangt af van het succes van de eerste "ruimtehavens" in de Mojavewoestijn (VS) en Mexico.

White Knight Two is een nieuw ontwikkeld luchtvaartuig type dat de ruimteschip SpaceShipTwo moet vervoeren tot een hoogte van ongeveer 15 kilometer voordat het vrijkomt en een suborbitale ruimtevlucht met raket aandrijving onderneemt. White Knight Two wordt aangedreven door vier turbofan jetmotoren en bereikt een hoogte van 18 km met lading.

Afmetingen;

  • Lang; 166 mm.
  • Breed; 297 mm.

Aantal onderdelen; 114

Revell verf kleur nr.'s; 4 / 6 / 7 / 90 / 92 / 371

Set bevat;

  • SPACE SHIP TWO & WHITE KNIGHT TWO
  • vier verschillende kleuren Revell verf
  • Revell lijm
  • penceel

Schaal 1:144

Revell 64842

19,95
x

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beoordelingen (0)
Revell 64842 SPACESHIP TWO & WHITEKNIGHT TWO heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items