opc_loader
Manufacturer

Revell 02532 GERMAN PARATROOPERS WWII

Item No.: Revell 02532

GERMAN PARATROOPERS WWII

Fallschirmjäger (Fallschirmjaeger in het Engels ) is het Duitse woord voor parachutisten . Zij speelde een belangrijke rol tijdens de Tweede Wereldoorlog , toen, samen met de Gebirgsjäger zij als de elite infanterie-eenheden van het Duitse leger werden gezien. 

Tijdens de Tweede Wereldoorlog , de Duitse luchtmacht ( Luftwaffe ) hief een verscheidenheid van de lucht lichte infanterie (Fallschirmjäger) eenheden. De Luftwaffe opgebouwd een divisie-sized eenheid van drieFallschirmjäger regimenten plus draagarmen en lucht activa, bekend als de 7e Flieger Division . Gedurende de Tweede Wereldoorlog, de Fallschirmjäger algehele commandant was Kurt Student .

Fallschirmjäger deelgenomen aan veel van de beroemde veldslagen van de Tweede Wereldoorlog. Als elite troepen werden ze vaak ingezet op de voorhoede van aanvallen en als bolwerk van de verdediging. Zij zouden optreden op het zien Noorwegen en Denemarken campagne en in België , in Nederland en Frankrijk in 1940. Belangrijkste acties in de balkanveldtocht , Kreta , Italië , en op zowel het Oostfront en later het Westelijk Front zouden volgen.

Aantal figuren; 44

Aantal onderdelen; 50

Revell verf kleur nr.'s; 35 / 45 / 48 / 57 / 79 / 85 / 86 / 91 / 302 / 381.

7,99
Reviews ()
Revell 02532 GERMAN PARATROOPERS WWII does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Revell 02532 GERMAN PARATROOPERS WWII


Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items