opc_loader
Fabricant

Airfix A02101 ROYAL AIRCRAFT FACTORY BE2c

Réf. article: Airfix A02101

Modelwereld.eu heeft het de grootste voorraad Airfix vliegtuigen van Europa. 
Naast onze modellen, bouwpakketten en miniaturen leveren we ook alle toebehoren zoals verf en penselen. Kijk hier voor het aanbod decals, verf en lijmen in de categorie accessoires

10,50
Description

ROYAL AIRCRAFT FACTORY BE2c

De stabiele vliegeigenschappen van de overheid ontworpen Royal Aircraft Factory BE2c maakte het een ideale keuze voor gebruik als een huis verdediging nacht jachtvliegtuigen. Het beroemde beweerde dat de vernietiging van de eerste Duitse Airship heel Groot-Brittannië op 3 september 1916, het verdienen van piloot Lt. William Leefe Robinson een Victoria Cross. 

In een tijd waarin het verkrijgen van de meest recente informatie slagveld was de belangrijkste focus van de luchtvaart activiteit over het Westelijk Front, werd de Royal Aircraft Factory BE2c ontworpen om de bemanning in staat stellen waardevolle verkenningsvluchten informatie zo goed mogelijk te krijgen. Met zeer volgzaam rijeigenschappen, is het vliegtuig ontworpen om recht en horizontaal vliegen, met minimale input van de piloot. 

Naarmate er meer effectieve Duitse jachtvliegtuigen begonnen om dienst te treden, de stabiliteit van de BE2c werd haar achilleshiel en de bestrijding van de verliezen kritisch geworden. Opereren als een huis Defensie nachtjager, de stabiliteit van de BE2c opnieuw bewezen heilzaam en het vliegtuig beweerde dat de eerste overwinning op de gehate Duitse Luchtballon, die door het Britse publiek als 'Baby Killers' werden genoemd.

Twee uitvoeringen mogelijk;

  • ROYAL AIRCRAFT FACTORY BE2c - Aircraft flown by William Leefe Robinson VC, No.39 (HD) squadron, Royal Flying Corp, Sutton's Farm, England, in which he claimed the destrution of airship Schütte-Lanz SL 11, September 2nd/3rd, 1916.
  • ROYAL AIRCRAFT FACTORY BE2c - Royal Naval Air Squadron east Fortune, East Lothian, Scotland, December 1916.

Afmetingen;

  • Lang; 115 mm.
  • Breed; 156 mm.

Aantal onderdelen; 54

Humbrol verf kleur nr.'s; 33 / 53 / 61 / 62 / 64 / 85 / 98 / 103 / 110 / 155. 

Notes ()
Airfix A02101 ROYAL AIRCRAFT FACTORY BE2c n'a encore aucun commentaire. Partagez votre expérience en cliquant sur Noter.
Airfix A02101 ROYAL AIRCRAFT FACTORY BE2c


Produits correspondants pour:

Produits alternatifs pour:

Derniers objets consultés