opc_loader
Fabricant

Caesar Miniatures 7716 WWII German Panzergrenaidier "Normandy 1944"

Réf. article: Caesar Miniatures 7716

WWII German Panzergrenadier "Normandy 1944"

Assembly Series

Panzergrenadier Divisie is een Duitse term voor gemotoriseerde of gemechaniseerde infanterie - dat wil zeggen, infanterie in gevechtsvoertuigen vervoerd gespecialiseerd is voor dergelijke taken - zoals die tijdens de Tweede Wereldoorlog .

Op papier had een divisie Panzergrenadier een tank bataljon minder dan een divisie Panzer, maar twee meer infanterie bataljons, en dus was bijna net zo sterk als een divisie Panzer, vooral in de verdediging. Of Van 226 Panzergrenadier bataljons in het geheel van het Duitse leger, Luftwaffe en de Waffen SS in september 1943 slechts 26 waren uitgerust met gepantserde half tracks, of net iets meer dan 11 procent. De rest waren uitgerust met vrachtwagens.

Operatie Overlord was de 1944 -campagne voor de invasie van continentaal Europa in de Tweede Wereldoorlog . It was fought by the Allied forces against German forces . Het werd uitgevochten door de geallieerde troepen tegen de Duitse troepen . The most critical part was the Normandy invasion , which was to get the Allied armies onto the continent of Europe . De meest kritische deel was de invasie in Normandië, dat was om de geallieerde legers te krijgen op het continent van Europa . It was critical because it could not have failed, and heavy casualties were expected. Het was van cruciaal belang, omdat het niet kon hebben gefaald, en zware verliezen werden verwacht. It was, however, successful. Het was echter succesvol. The Battle of Normandy raged until German forces retreated across the Seine on 30 August 1944. This marked the close of Operation Overlord. De Slag om Normandië woedde tot de Duitse troepen trokken zich terug over de Seine op 30 augustus 1944. Dit markeerde het einde van Operation Overlord.

Aantal onderdelen / figuren; 300+

14,75
Notes (0)
Caesar Miniatures 7716 WWII German Panzergrenaidier "Normandy 1944" n'a encore aucun commentaire. Partagez votre expérience en cliquant sur Noter.

Produits correspondants pour:

Produits alternatifs pour: