opc_loader
Fabricant

Hobby Master HD1008 Pierced Steel Planking Airfield

Réf. article: Hobby Master HD1008

Modelwereld.eu heeft het de grootste voorraad modelvliegtuigen van Europa. 
Naast onze modellen, bouwpakketten en miniaturen leveren we ook alle toebehoren zoals verf en penselen. Kijk hier voor het aanbod decals, verf en lijmen in de categorie accessoires

8,95
Description

Pierced Steel Planking Airfield

Marston Mat (ook bekend als doorstoken (of geperforeerd) rijplaten (PSP)), is gestandaardiseerd, geperforeerd staal mat materiaal oorspronkelijk door de ontwikkelde Verenigde Staten aan de Waterways Experiment Station kort voor de Tweede Wereldoorlog, in de eerste plaats voor de snelle bouw van tijdelijke banen en landingsbanen.

Met het inzetten van straalvliegtuigen en helikopters, FOD ( Foreign Object Damage ) werd een gevaar Jet blast of rotor downdraft kon aanwakkeren losse materialen op de grond, die vervolgens kunnen worden meegezogen in jet inlaten. De M8A1 mat is ontwikkeld om dit te voorkomen, met weglating van de doorboorde gaten die de grond onder blootgesteld.Deze mat heeft een vast oppervlak, versterkt door golvingen die ook de afvoer van regenwater bevorderd. 

Afmetingen;

  • Breed; 200 mm.
  • Lang; 275 mm.
Notes ()
Hobby Master HD1008 Pierced Steel Planking Airfield n'a encore aucun commentaire. Partagez votre expérience en cliquant sur Noter.
Hobby Master HD1008 Pierced Steel Planking Airfield


Produits correspondants pour:

Produits alternatifs pour:

Derniers objets consultés