opc_loader
Fabricant

MENG VS-006 FORD F-350 Super Duty Crew Cab

Réf. article: MENG VS-006

FORD F-350 Super Duty Crew Cab

De Ford F-serie pick-ups, best-sellers in de wereld van de pick-up markt, zijn al 37 jaar de best verkochte auto's in Noord-Amerika.

In 1999 bracht de Ford Motor Company een nieuwe versie op de markt, de Ford F-350 Super Duty, die werd aangedreven door een dieselmotor. De grootte en de laadbelasting werd verhoogd om aan de behoeften van de klanten voor verschillende soorten vervoer en het slepen van zwaardere aanhangers tegemoet te komen. Na vele jaren van ontwikkeling is de Ford F-350 Super Duty uitgegroeid tot een top-klasse luxe pickup met een zware belastbaarheid en hoog niveau aan gebruiksmogelijkheden.

Afmetingen;

  • Lengte: 277 mm. 
  • Breedte: 112 mm.

Deze Ford F-350 Super Duty plastic model kit een replica van de accurate buitenkant van deze spier truck. De precisie en complexe motorruimte is volledig vertegenwoordigd. Twee opties van de wielnaven en treeplanken zijn aanwezig. Een beweegbare achterklep en een bed extender zijn inbegrepen. Realistische verchroomde onderdelen zijn voorzien voor de motor grille en wielnaven. Metal reflecterende spiegel film is voorzien voor de achteruitkijkspiegels. 

43,95
Notes (0)
MENG VS-006 FORD F-350 Super Duty Crew Cab n'a encore aucun commentaire. Partagez votre expérience en cliquant sur Noter.

Produits correspondants pour:

Produits alternatifs pour:

Derniers objets consultés