opc_loader
Fabricant

Revell 23899 NAVIGATOR HIGH-END quadrocopter

Réf. article: Revell 23899

NAVIGATOR HIGH-END quadrocopter

Revell Navigator High-End Quadcopter - 23899

Het nieuwste model van Revell heeft waanzinnige functies die Revell voorheen nog niet kende. Dit is een FPV quadcopter met waanzinnige functies zoals een HD 1080p camera, een ingebouwde GPS en barometer, automatic return functie en de splinternieuw follow-me functie. Daarnaast ziet deze Revell Navigator er super strak en modern uit met mooie opvallende gouden accenten. 

1080P HD Camera
De camera kwaliteit van deze quadcopter is ook zeer goed. De Revell Navigator wordt standaard geleverd met een ingebouwde HD camera voor beelden met hoge resolutie (1080p) vanuit de lucht. Met behulp van de 5.8GHz frequentie ziet u de verbazingwekkende beelden live op uw zender vanuit de lucht. Het zendbereik van de camera op uw zender is 300+ meter. 

GPS en barometer
De Revell Navigator wordt standaard geleverd met een ingebouwde GPS en barometer. Dit is een geweldige functie op deze quadcopter en maakt het vliegen met de quadcopter een stuk makkelijker. Zo kunt u een aantal punten aangeven waar de quadcopter overheen moet vliegen. Door de barometrische druksensor kunt u de drone op elke gewenste hoogte laten vliegen door dit in te stellen op de zender. 

Automatic Return Function
En misschien wel de allerbelangrijkste functie van het ingebouwde GPS-systeem is de fly-home-functie. Dat wil zeggen wanneer dat de quadcopter vanzelf terugkeert naar de plek waar deze de lucht in is gegaan wanneer het GPS-signaal verloren gaat. Deze functie functioneert daarnaast ook als een failsafe omdat met een druk op de knop de Revell Navigator naar plek van opstijgen terugkeert. 

Follow-me functie
Door het ingebouwde GPS-systeem is de Revell Navigator uitgerust met een follow-me functie. Dat wil zeggen dat de Revell Navigator in staat is om zelf te vliegen en kan zo elke gewenst avontuur zonder problemen vastleggen. Zo kunt u zich uitstekende focussen op uw activiteiten en geniet van de uitstekende performance van uw persoonlijke fotograaf. 

Specificaties
Motor: Brushless
Accu: 2300mAh 7.4V
Vliegtijd: 20-25 minuten
Oplaadtijd: 2-3 uur
Camera: 1080p FPV ondersteunt tot 64GB microSD
Reikwijdte: 300+ meter
Videotransmissie: 5.8Ghz
Afmetingen: 22 x 22 x 7 cm
Gewicht: 410 gram met accu

Inclusief
1x Revell Navigator
1x Zender
1x Accu 2300mAh 7.4V
1x 4GB microSD

399,00
Notes (0)
Revell 23899 NAVIGATOR HIGH-END quadrocopter n'a encore aucun commentaire. Partagez votre expérience en cliquant sur Noter.

Produits correspondants pour:

Produits alternatifs pour:

Derniers objets consultés