opc_loader
Merken

A.MIG-3501 WHITE / wit

Artikelnr: A.MIG-3501

Olieverf met fijn penseel.

Gebruik deze kleur om highlights te creëren, andere kleuren lichter te maken of voor wintercamouflages, ruimteschepen, Mecha's en civiele voertuigen.

Oilbrusher bevat hoogwaardige olieverf, speciaal geformuleerd voor modelleergebruik, verdund tot de perfecte consistentie om direct uit de pot te worden aangebracht.

De dop heeft een ingebouwde precisie borstel om de kleur direct op uw model aan te brengen, zonder dat u de olieverf op een palet of karton hoeft te plaatsen.

Hiermee voorkomt u dat de verf uitdroogt en onnodig productverspilling veroorzaakt.

Bovendien is de moderne container voorzien van een dispenserreinigingssysteem dat overtollige verf uit de borstel verwijdert, waardoor precies de juiste hoeveelheid in de tip blijft.

Traditionele olieverfkokers waren rommelig in gebruik en moeilijk te openen wanneer de olieverf rond de dop droogt waardoor deze vast komt te zitten.

Dat gebeurt niet met de Oilbrusher, hij is altijd schoon en altijd stabiel.

Het Oilbrusher kleurengamma bevat de meest gangbare tinten die op schaalmodellen worden gebruikt.

Lakken met olieverf is nog nooit zo leuk en eenvoudig geweest.

Goed schudden voor gebruik.

Inhoud: 10 ml
Kleur: Wit
Artikelnummer: A.MIG-3501

2,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

Oilbrusher WHITE / wit 

Deze kleur kan gebruikt worden om schaduwen, rookeffecten en vetstrepen te creëren. Perfect voor het verduisteren van andere kleuren.

De nieuwe OILBRUSHER is het ultieme en revolutionaire modelproduct. OILBRUSHER bevat hoogwaardige olieverf, speciaal geformuleerd voor modellerend gebruik, verdund tot de perfecte consistentie die rechtstreeks uit de pot wordt aangebracht. De pet heeft een exclusieve ingebouwde precisieborstel om de kleur direct op uw model aan te brengen, zonder de olieverf op een palet of een karton te leggen. Deze evolutie voorkomt dat de olie onnodig uitdroogt en het product verspilt. Bovendien bevat de moderne container een dispenserreinigingssysteem dat de overtollige verf van de borstel verwijdert, waardoor alleen de juiste hoeveelheid in de punt wordt verwijderd. Traditionele olieverfbuisjes waren rommelig om te gebruiken en moeilijk te openen als de olieverf rond de dop droog waardoor het vastzit. Dit gebeurt niet met de OILBRUSHER, het is altijd schoon en altijd stabiel. Naast al deze voordelen, bespaart dit revolutionaire ontwerp ook product en kosten op de lange termijn, met name wanneer OILBRUSHER wordt beschouwd als goedkoper dan traditionele olieverf in de markt.

Het OILBRUSHER-kleurenbereik bevat de meest voorkomende tinten die worden gebruikt in schaalmodellen, waardoor onnodige tinten voorkomen die meestal ongebruikt zouden zijn op de bank. Pannen met oliën is nog nooit zo leuk en simpel geweest. OILBRUSHER is uw olieverf met ingebouwde applicatorborstel; Een uniek en exclusief AMMO product.

A.MIG-3501

Beoordelingen (0)
A.MIG-3501 WHITE / wit heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items