opc_loader
Merken

A.MIG-7106 RUST EFFECTS COLORS

Artikelnr: A.MIG-7106

RUST EFFECTS COLORS

A.MIG-7106 

14,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

RUST EFFECTS COLORS

Producteigenschappen:
Deze verf is op te brengen zowel met penseel als airbrush en hij is waterverdunbaar, vrijwel reukloos en vrij van schadelijke oplosmiddelen. 

Deze Set:

Bevat 6 kleuren:

  • A.MIG-039 Light Rust
  • A.MIG-040 Medium Rust
  • A.MIG-041 Dark Rust
  • A.MIG-042 Old Rust
  • A.MIG-043 Shadow Rust
  • A.MIG-044 Chipping

Druppelmechanisme (17ml.)

Het unieke van deze 17ml. flacons verf dat ze geleverd worden met een druppelmechanisme de z.g.n. "eyedropper". Door deze eyedropper kun je heel eenvoudig de hoeveelheid verf doseren en droogt de verf niet zo snel uit.

Aangezien de opening van de eyedropper dun is voor een zo goed mogelijke dosering, kan de verf bij wat langer openstaan wat aankoeken of aanklonteren. Dit is eenvoudig te verhelpen door het druppelmechanisme met een scherp voorwerp (bv een naald) even door te steken.

Het speciale aan de verpakkingen van Ammo of Mig Jimenez is dat voor zowel de primers als de 17ml verpakkingen in alle series (acrylics, crystal acrylics en metal acrylics) een zogenaamde "paint mixer" in het kunststof flesje zit. Door dit metalen kogeltje, zal tijdens het schudden om de verf gebruiksklaar te maken, het bezonken pigment eerder met de drager vermengen. Dit heeft tot gevolg dat korter schudden voor een optimaal resultaat volstaat.

Deze acrylverf droogt in 24 uur, maar is enkele uren na het opbrengen al overschilderbaar.

Opbrengen:

Het beste resultaat krijg je door je model voor te behandelen met een primer, die wij uiteraard ook in het assortiment hebben. Voor het verdunnen van deze verf adviseren wij de Acrylic Thinner van Ammo of Mig Jimenez, itemcode A.Mig-2000.

Voor gebruik goed schudden!

A.MIG-7106 

Beoordelingen (0)
A.MIG-7106 RUST EFFECTS COLORS heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items