opc_loader
Merken

Ammo MIG A.MIG-2200 Deep Oceans Acrylic Water 'For Dioramas'

Artikelnr: Ammo MIG A.MIG-2200

Deep Oceans Acrylic Water 'For Dioramas' 

Ammo MIG A.MIG-2200 

9,50

Uitverkocht

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

Deep Oceans Acrylic Water 'For Dioramas' 

Acryl gel voor het simuleren van water.

Inhoud; 250 ml

Dit product is speciaal ontwikkeld om realistisch elke vorm van water weer te geven, zoals oceanen, rivieren, meren, watervallen en zelfs ijzige oppervlakken. Deze referentie heeft de diepblauwe zeetint die kenmerkend is voor diepe zeeoppervlakken.
- De doorschijnende afwerking is perfect om zowel een dieptewerking als een realistische waterkleur te verkrijgen. -  Het product is dik genoeg om op allerlei soorten oppervlakken te gebruiken, zelfs hellingen.
- De langzame droogtijd maakt het mogelijk om bewegend water, zoals watervallen, ruwe zeeën,golven, etc.  zonder druk te modelleren. 
- Het kan worden gemengd met andere producten van hetzelfde bereik of klein hoeveelheden acrylverf om de kleur enigszins te veranderen zonder ondoorzichtig te worden.
- Het kan worden verdund met water of met acrylverdunner om de consistentie te veranderen. Begin met het schilderen van de waterpartij in de door u gewenste kleur. Eenmaal droog, breng de gel aan met een paletmes of een ander soortgelijk gereedschap. U kunt het oppervlak modelleren terwijl het droogt, met oude borstels, beeldhouw gereedschappen, tandenstokers, enz. We raden aan het product in dunne lagen aan te brengen voor een beter totaal effect en afwerking. Het product is geurloos en droogt binnen 24 uur.
Gereedschap kan eenvoudig met water worden gereinigd. Dit assortiment is speciaal ontwikkeld voor modelleren, dus het heeft geen onnatuurlijke kleuren. Na het drogen zijn de resultaten die overeenkomen met die in de natuur om een ​​authentieke en realistische 'look' aan uw diorama's toe te voegen. We hebben een selectie van de meest gebruikelijke waterkleuren geproduceerd, onnodige tonen vermeden en daarmee de taak van de modelbouwer vergemakkelijkt

Ammo MIG A.MIG-2200 

Beoordelingen (0)
Ammo MIG A.MIG-2200 Deep Oceans Acrylic Water 'For Dioramas' heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: