opc_loader
Merken

Ammo by Mig 0051 PANZER ACES Special Winter Camouflages

Artikelnr: Ammo by Mig 0051

PANZER ACES Special Winter Camouflages 

Ammo by MiG jimenez 0051 

15,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

PANZER ACES Special Winter Camouflages 

Hier is het nieuwe nummer van het tijdschrift Panzer Aces. 96 pagina's. Nummer 51 is gericht op wintercamouflages, waaronder:

- Cruiser Tank A-30 Challenger, schaal 1/35
Juan Luis is een ervaren modelbouwer die zijn projecten met veel toewijding, intentie en meesterschap uitvoert. Zijn A-30 is geen uitzondering en is een zelden geziene kit die met vindingrijkheid is behandeld, ondanks dat het een moeilijke kit is.
- Bison I, schaal 1/35
Ik geloof dat we allemaal wel eens de beroemde historische foto hebben gezien die Konrad Dzik inspireerde om dit omslachtige zelfrijdende kanon te maken. Het is de manier geweest waarop onze Poolse vriend zijn waarde heeft bewezen door met zijn verstand een complexe P.E. bijeenkomst. We zijn er zeker van dat hij ons in de toekomst nog veel meer prachtige werken zal aanbieden.
- T-34-76, Factory 183, schaal 1/35
We worden geconfronteerd met een ander geval waarin een foto de realisatie van een voertuig met een grond inspireert, in dit geval reconstrueert Roman Volchenkov een T-34-76 in slechte staat en zonder sporen die wordt voortgetrokken door een Tiger (niet aanwezig in de scène) ).
- Marder III, schaal 1/35
Een andere nieuwkomer uit Polen, Miroslaw, heeft een prachtige, zij het sterk verslechterde wintercamouflage uitgevoerd. We willen graag wijzen op zijn buitengewone textuurwerk op de lagere delen van zijn voertuig en zijn instellingen.
- Crush this Bastard !!, schaal 1/35
Prachtig diorama gemaakt door een van de beste schrijvers van het land. We bieden je een zeer vermakelijk en compleet artikel, waarin je veel trucs en technieken leert. Zijn werk werd tijdens het laatste AMT-festival bekroond met een welverdiende zilveren medaille.
- Modelleringslessen: technieken voor wintercamouflage
We bespreken hier zes eenvoudige technieken om je eigen wintercamouflage te maken, uitgelegd op een eenvoudige en intuïtieve manier met een fotografische stapsgewijze volgorde. We willen geen excuses meer horen; je volgende kit moet worden gemaakt met ... een wintercamouflage.
- Sdkfz 251/9, schaal 1/35
Michel toont ons met zijn voertuig de mogelijkheden van afwasbare verf en redt de vaak afgekeurde drybrush-techniek. Dit is een artikel met een verrassingscadeau. Let op de Bidi-code.
- Modelleringslessen: Boomstronk in sneeuw 2e deel
Wie is er beter dan een natuurliefhebber en een ervaren modelbouwer zoals Rodrigo die ons het beste advies en de beste lessen heeft gegeven voor het maken van sneeuw op onze dios? We geven hier een gedetailleerde studie van de beste producten voor het recreëren van sneeuw en hoe deze te gebruiken.

Aantal pagina's; 96

ISBN nummer; 1886-4457

Ammo by MiG jimenez 0051 

Beoordelingen ()
Ammo by Mig 0051 PANZER ACES Special Winter Camouflages heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ammo by Mig 0051 PANZER ACES Special Winter Camouflages


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: