opc_loader
Merken

HMH Publications 027 Boeing B-1B Lancer 'in service with the USAF' by Duke Hawkins

Artikelnr: HMH Publications 027

Boeing B-1B Lancer 'in service with the USAF' by Duke Hawkins 

HMH Publications 027 

30,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

Boeing B-1B Lancer 'in service with the USAF' by Duke Hawkins 

Dit enorme boek geeft een compleet portret van de Rockwell – nu Boeing – B-1B Lancer, de grote bommenwerper met zwenkvleugels van de USAF, uitgerust met 4 krachtige motoren, waardoor hij supersonisch kan vliegen.

Het is de enige bommenwerper van dit formaat die met deze snelheid kan vliegen. Het vliegtuig is ontworpen om op zeer lage hoogte in vijandelijk gebied te vliegen.

Er is geen detail dat over het hoofd wordt gezien in dit boek; elk deel van de romp, vleugels, landingsgestel, verticale en horizontale staarten is vermengd met spectaculaire actiefoto's van vliegtuigen gestationeerd op Dyess Air Force Base of Ellsworth Air Force Base.

Laag vliegen door de bergen; dit is waar het vliegtuig voor gemaakt is en waar de bemanningen veel op trainen. Spectaculaire actiefoto's tonen het vliegtuig als nooit tevoren!

Een groot hoofdstuk in dit boek is gewijd aan de cockpit van de B-1B. We laten elk detail zien van de voor- en achtercockpit van de 4 bemanningsleden.

Zoals bij elk Duke Hawkins-boek is er een uitgebreid onderhoudshoofdstuk bijgevoegd, waarin enkele zelden geziene details worden getoond! Deze foto's zijn gemaakt op Ellsworth AFB door Dave Chng.

180 pagina's met 400 hoogwaardige kleurenfoto's.

ISBN 978-2-931083-20-8

HMH Publications 027

Beoordelingen ()
HMH Publications 027 Boeing B-1B Lancer 'in service with the USAF' by Duke Hawkins heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
HMH Publications 027 Boeing B-1B Lancer 'in service with the USAF' by Duke Hawkins


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: