opc_loader
Merken

HMH Publications S001 Aircraft Carrier Juan Carlos I of the Spanish Navy by Duke Hawkins

Artikelnr: HMH Publications S001

Aircraft Carrier Juan Carlos I of the Spanish Navy by Duke Hawkins 

HMH Publications S001 

24,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

Aircraft Carrier Juan Carlos I of the Spanish Navy by Duke Hawkins 

We zijn erg trots om u ons eerste boek in een nieuwe serie te presenteren - dit keer op vliegdekschepen: een portret van 108 pagina's van het Spaanse vliegdekschip Juan Carlos I! 

Kris Christiaens en Gert Trachez mochten aan boord blijven en kwamen terug met een indrukwekkend aantal foto's van Harriers, helikopters, landingsboten en meer. Dit boek staat vol actie, maar we geven je ook een kijkje in het schip zelf: de cockpit, het hangardek, de accomodaties en het grote benedendek met het overstroombare achterdek, waar maximaal 4 landingsvaartuigen kunnen worden aangemeerd . We stellen je voor aan de bemanning van het schip, maar de sterren van het boek zijn de EAV-8B Matador II, de naam die de Harriers van de Spaanse marine hebben gekregen. 

Het laatste hoofdstuk van dit boek brengt je naar luchtmachtbasis Rota, waar de eenheden die actief zijn aan boord van de Juan Carlos I hun thuisbasis hebben. We bezoeken de onderhoudshangar met Harriers, Sea Kings, Seahawks, AB-212 Hueys en nog veel meer.

Aantal pagina's; 106

ISBN nummer; 978-2-931083-02-4

HMH Publications S001 

Beoordelingen ()
HMH Publications S001 Aircraft Carrier Juan Carlos I of the Spanish Navy by Duke Hawkins heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
HMH Publications S001 Aircraft Carrier Juan Carlos I of the Spanish Navy by Duke Hawkins


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: