opc_loader
Fabricant

Italeri 6026 100 Years War French Knights and Foot Soldiers

Réf. article: Italeri 6026
9,95
Description

100 Years War French Knights and Foot Soldiers

The Hundred Years 'War was een reeks van conflicten gevoerd 1337-1453 door het Huis van Plantagenet, heersers van het Koninkrijk van Engeland, tegen de huis van Valois, heersers van het Koninkrijk van Frankrijk, over de opvolging van de Franse troon. Elke kant trok veel bondgenoten in de oorlog. Het was een van de meest opmerkelijke conflicten van de Middeleeuwen, waarin vijf generaties van koningen, van twee rivaliserende dynastieën streden om de troon van de grootste koninkrijk in West-Europa. De oorlog gemerkt zowel de hoogte van ridderlijkheid en de daaropvolgende verval, en de ontwikkeling van sterke nationale identiteit in beide landen.

Na de Normandische verovering, de koningen van Engeland waren vazallen van de koningen van Frankrijk voor hun bezittingen in Frankrijk. De Franse koningen hadden getracht, door de eeuwen heen, om deze bezittingen te verminderen, om het effect dat alleen de Gascogne werd overgelaten aan het Engels. De verbeurdverklaring of dreiging van confiscatie van het hertogdom was een deel van het Franse beleid om de groei van het Engels de macht te controleren, in het bijzonder wanneer het Engels waren in oorlog met de al Koninkrijk van Schotland, een bondgenoot van Frankrijk.

Realistically molded down to the smallest details. Unpainted silvery-grey plastic parts and figures. This set includes: -8 Knights -8 Horses -20 Soldiers Knights are molded to sit on the horses. Some horses wear armor and decorative saddle cloths, others wear saddles with ornate breastcollars and breech straps. Soldiers and horses are molded to bases. Knights and soldiers are armed with a varitey of weapons, including swords, crossbows, maces and lances.

Aantal figuren; 28

Aantal onderdelen; 52

Model Master verf kleur nr.'s; 1405 / 1533 / 1550 / 1749 / 1768.

Notes ()
Italeri 6026 100 Years War French Knights and Foot Soldiers n'a encore aucun commentaire. Partagez votre expérience en cliquant sur Noter.
Italeri 6026 100 Years War French Knights and Foot Soldiers


Produits correspondants pour:

Produits alternatifs pour: