opc_loader
Fabricant

Italeri 6027 English Knights & Archers "100 Years War"

Réf. article: Italeri 6027
9,95
Description

English Knights & Archers "100 Years War"

The Hundred Years 'War was een reeks van conflicten gevoerd 1337-1453 door het Huis van Plantagenet, heersers van het Koninkrijk van Engeland, tegen de huis van Valois, heersers van het Koninkrijk van Frankrijk, over de opvolging van de Franse troon. Elke kant trok veel bondgenoten in de oorlog. Het was een van de meest opmerkelijke conflicten van de Middeleeuwen, waarin vijf generaties van koningen, van twee rivaliserende dynastieën streden om de troon van de grootste koninkrijk in West-Europa. De oorlog gemerkt zowel de hoogte van ridderlijkheid en de daaropvolgende verval, en de ontwikkeling van sterke nationale identiteit in beide landen.

Na de Normandische verovering, de koningen van Engeland waren vazallen van de koningen van Frankrijk voor hun bezittingen in Frankrijk. De Franse koningen hadden getracht, door de eeuwen heen, om deze bezittingen te verminderen, om het effect dat alleen de Gascogne werd overgelaten aan het Engels. De verbeurdverklaring of dreiging van confiscatie van het hertogdom was een deel van het Franse beleid om de groei van het Engels de macht te controleren, in het bijzonder wanneer het Engels waren in oorlog met de al Koninkrijk van Schotland, een bondgenoot van Frankrijk.

Realistically molded down to the smallest details. Unpainted plastic parts and figures. This set includes: -8 Knights -8 Horses -18 Soldiers -13 Individual Weapons/Shields Knights are molded for horseback combat. Horses are molded in action and standing pose and detailed with saddles and/or decorative dress. Soldiers and horses are molded to bases.

Notes ()
Italeri 6027 English Knights & Archers "100 Years War" n'a encore aucun commentaire. Partagez votre expérience en cliquant sur Noter.
Italeri 6027 English Knights & Archers "100 Years War"


Produits correspondants pour:

Produits alternatifs pour: