opc_loader
Merken

Guilow's 807 Spirit of St.Louis "Charles A.Lindbergh"

Artikelnr: Guilows 807

Spirit of St.Louis "Charles A.Lindbergh"

Guilow's 807 

99,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

Spirit of St.Louis "Charles A.Lindbergh"

De Spirit of St.Louis, bestuurd door Charles A. Lindbergh, maakte de eerste non-stop vlucht tussen New York en Parijs op 20 en 21 mei 1927.

Tijd in de lucht 33 uur en 30 minuten. Lindbergh vertrok op 20 mei vanuit Roosevelt Field, Long Island, NY met maar weinig slaap de vorige nacht. Zijn vliegtuig, 1.000 pond overgewicht, nauwelijks opgeheven aan het einde van de startbaan mist een telefoon paal met slechts 20 voet. Bestrijding van uitputting het grootste deel van de tijd, Lindbergh worstelde om te voorkomen dat hij in slaap viel en met tussenpozen stak hij zijn hoofd uit het raam van zijn vliegtuig om zich te verfrissen in de wind-stream. Aan het einde van 28 uur zag hij de kust van Ierland en realiseerde hij zich voor het eerst dat hij doelwit was voor zijn doel, het vliegveld van Parijs, Frankrijk. Terwijl hij nog steeds mijlen ver weg was, zag hij de gloeiende nachtlichten van Parijs. Kort daarna landde hij op Le Bourget Airfield tot de toejuiching van duizenden in afwachting van hem op de landingsbaan. Op dat moment betraden Lindbergh en de geest van St. Louis de eregalerij van de luchtvaart.

Afmeting;

  • Breed; 876.3 mm.

Bouwpakket van het merk Guillow's, dit model moet nog geheel worden gebouwd en bestaat hoofdzakelijk uit balsa hout. U heeft enkel nog lijm en een hobbymesje nodig om dit bouwpakket te kunnen bouwen. 

Balsa vliegtuig

  • Houten model met kunststof delen
  • Laser cut houten delen
  • Aandrijfelastiek

Schaal 1:16

Guilow's 807 

Beoordelingen ()
Guilow's 807 Spirit of St.Louis "Charles A.Lindbergh" heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Guilow's 807 Spirit of St.Louis "Charles A.Lindbergh"


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: