opc_loader
Merken

Master Fighter MF48561 Aufklärungspanzer 38(t) 20mm Flak38

Artikelnr: Master Fighter MF48561

Aufklärungspanzer 38(t) 20mm Flak38

De Aufklärungspanzer 38 (t) is uitgerust met hetzelfde kanon als de Pz.Kpfw.II Ausf. F en gebaseerd op de Pz.Kpfw. 38 (t) Ausf. A. Het kanon kan worden gebruikt tegen vliegtuigen en tanks, omdat de grote hoogte ongeveer 90 graden omhoog kan. Elke AP-clip kan op betrouwbare wijze een Tier 1-tank uitschakelen en HE vliegtuigen uit elkaar scheuren. Vanwege de lage penetratie is het het beste om je vijand te flankeren tenzij je een T-26 mod.1939 of andere licht gepantserde voertuigen tegenkomt. Gebruik altijd verrassing en vuurkracht om je vijand te overweldigen voordat ze vuur kunnen terugsturen, want het pantser mist de betrouwbaarheid en kracht om te gebruiken.

Het kanon is over het algemeen nauwkeurig en kan per tijdschrift continu worden afgevuurd. Over lange afstand, is het kanon ondoeltreffend wegens verlies van snelheid. De HVAP-T op 10 m heeft een penetratiewaarde van 55 mm, bij langere afstanden zoals 500 m daalt de waarde naar een penetratie van 22 mm die alleen effectief is tegen open voertuigen. De Aufklärungspanzer 38 t heeft ook een coaxiaal 7.62 MG 42 (variërend) machinegeweer.

Eén uitvoering mogelijk;

  • Aufklärungspanzer 38(t) 20mm Flak38 - Wehrmacht 2nd Panzer Division, Russia 1944-45.

Het modellengamma "Master Fighter" van Gaso.Line presenteert kant en klare harsmodellen van militaire voertuigen.

Model-voertuigen van het model Master Fighter zijn voorzien van:

  • Vormharsconstructie zonder montage vereist.
  • Metalen vaten, foto-geëtste metalen roosters en oppervlaktedetails.
  • Roterend torentje en nauwkeurige romp.
  • Geschilderde, gemonteerde, niet-bewegende tracks en gedetailleerde niet-roterende wielen.
  • Tampondrukmarkeringen en plakkaten die niet zullen vervagen of schilferen als emblemen.
  • Heldere acryl vitrine om het model te beschermen.

Waarom hars? 
Het is erg duur om spuitgietmatrijzen te produceren, en fabrikanten moeten een groot aantal modellen uit elke vorm verkopen om de ontwikkelingskosten terug te verdienen. Sommige onderwerpen zijn zo obscuur dat het moeilijk is om grote hoeveelheden ervan te verkopen. Harsgieten is een veel eenvoudiger en minder duur proces, en fabrikanten kunnen het gebruiken om beperkte series modellen te maken die niet kosteneffectief in gegoten metaal kunnen worden vervaardigd. Met resin-cast-modellen kunnen verzamelaars fascinerende en ongewone onderwerpen aan hun collecties toevoegen zonder de tijd en moeite om een ​​modelset samen te stellen en te verven.

Schaal 1:48

Master Fighter MF48561 

99,95

Uitverkocht

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beoordelingen ()
Master Fighter MF48561 Aufklärungspanzer 38(t) 20mm Flak38 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Master Fighter MF48561 Aufklärungspanzer 38(t) 20mm Flak38


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: