opc_loader
Merken

Oxford 76HST002 Humber Snipe Tourer Victory Car 'General Montgomery'

Artikelnr: Oxford 76HST002

Humber Snipe Tourer Victory Car 'General Montgomery'

Oxford 76HST002 

9,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

Humber Snipe Tourer Victory Car 'General Montgomery'

Generaal Montgomery, commandant van de Britse en geallieerde strijdkrachten in Noord-Afrika tijdens de woestijnoorlog van WO II, had twee speciaal gebouwde Humber Super Snipe-vier deurs open-tourers gemaakt met grotere voorvleugels of -beschermers, mijnbestendige vloeren, speciale fittingen en brandstoftanks voor lange afstanden.

Montgomery's Humbers stonden bekend als 'Old Faithful' en de 'Victory Car'. Hier in Oxford lanceerden we onze nieuw bewerkte schaal 1:76 Humber Snipe Tourer met 'Old Faithful' in woestijncamouflage en voor de tweede release zijn we verheugd om deze samen te werken met Monty's 'Victory Car'. De auto is gedecoreerd in eenvoudig donkergroen met donkergrijze stoelen, interieur en gevouwen canvas kap, en heeft zijn militaire insignes en nummering.

 De overwinningswagen reed Montgomery en Churchill door de straten van Londen tijdens de VE-parades aan het einde van de Tweede Wereldoorlog en is te zien in het Coventry Transport Museum,

Schaal 1:76

Oxford 76HST002 

Beoordelingen ()
Oxford 76HST002 Humber Snipe Tourer Victory Car 'General Montgomery' heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Oxford 76HST002 Humber Snipe Tourer Victory Car 'General Montgomery'


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: