opc_loader
Merken

Oxford 76LRFCG004 Land Rover FC GS No.27 Squadron RAF Leuchars

Artikelnr: Oxford 76LRFCG004

Land Rover FC GS No.27 Squadron RAF Leuchars

Oxford 76LRFCG004 

18,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

Land Rover FC GS No.27 Squadron RAF Leuchars

Gekleed in een donkergroen en grijs camouflagepak is dit rechtsgestuurde model van de Land Rover Forward Control GS (General Service)

Deze naoorlogse Land Rover militaire truck is ontworpen en gebouwd eind jaren 60 en begin jaren 70, toen het hoofddoel was als kanontrekker, uitrusting en munitiedrager, geproduceerd met de bekende canvas achterkant. Er was ook een hardtop-versie beschikbaar voor gebruik met de carrosserie van een ambulance of radiocommunicatievrachtwagen. Het voertuig werd exclusief voor het Britse leger geproduceerd, maar kwam als 'legeroverschot' beschikbaar op de tweedehandsmarkt, waar het bijzonder geschikt was voor expedities en dergelijke.

Terug naar ons model – en de inzet ervan bij RAF Leuchars aan de oostkust van Schotland, waar het de thuisbasis was van het 27th Squadron RAF naast andere RAF Squadrons tot 2015 toen het station in handen kwam van het Britse leger. Het camouflageschema van het model wordt aangevuld met een donkergroene canvas achterkant, herhaald op de wielen. Het interieur is ook gegoten in donkergroen. De buitenste militaire kentekenplaat 81 AM 36 is horizontaal boven de voorvleugel aan de zijkant en onder de achterruit geplaatst. Om dit model een schat aan details af te ronden, is het formatiebord in blauw en rood gedrukt op de buitenzijde van de voorbumper en nabij de achterbumper.

Schaal 1:76

Oxford 76LRFCG004 

Beoordelingen ()
Oxford 76LRFCG004 Land Rover FC GS No.27 Squadron RAF Leuchars heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Oxford 76LRFCG004 Land Rover FC GS No.27 Squadron RAF Leuchars


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: