opc_loader
Merken

Oxford 76LRFCS003 Land Rover FC Signals 4th Armoured Brigade Operation Granby 1990

Artikelnr: Oxford 76LRFCS003

Land Rover FC Signals 4th Armoured Brigade Operation Granby 1990

Oxford 76LRFCS003 

20,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

Land Rover FC Signals 4th Armoured Brigade Operation Granby 1990

Operatie Granby of Op. Granby, zoals het beter bekend is, was de codenaam voor de Britse militaire operatie tijdens de Golfoorlog van 1991.

Aangewezen als een strategisch offensief, actie gecentreerd rond Irak, Koeweit, Saoedi-Arabië en Israël met als doel Irak te dwingen zich terug te trekken uit Koeweit, waarbij niet alleen de openbare orde wordt hersteld, maar ook het herstel van de Koeweitse heerser Emir Jaber III. Alle drie de strijdkrachten van Groot-Brittannië - het Britse leger, de Royal Navy en de RAF - speelden een rol bij het verslaan van het Iraakse leger.

Onze Land Rover Forward Control uit de militaire serie op schaal 1:76 vertegenwoordigt een van de voertuigen die deel zouden hebben uitgemaakt van de grondmacht. Gekleed in lichte stenen woestijnkleding, met stopverfkleurige stoelen aan de binnenkant en met linkse besturing, is het voertuig zoals gebruikt door de 4th Armoured Brigade Signals en verschijnt het met een hardtop. Bekend als de Black Rats - oorspronkelijk onderdeel van de beroemde Desert Rats, hun formatie-insigne - een grote zwarte rat, staat verwachtingsvol op de voorkant van de cabine. De Land Rover is geregistreerd als 72 FL 15.

Combineer dit nieuwste model uit de Golfoorlog met 76LRFCG003, een rechtsgestuurd Land Rover Forward Control-voertuig voor algemeen gebruik, dat diende in hetzelfde conflict en al deel uitmaakt van de militaire serie van Oxford.

Schaal 1:76

Oxford 76LRFCS003 

Beoordelingen ()
Oxford 76LRFCS003 Land Rover FC Signals 4th Armoured Brigade Operation Granby 1990 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Oxford 76LRFCS003 Land Rover FC Signals 4th Armoured Brigade Operation Granby 1990


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: