opc_loader
Merken

Caesar miniatures 7712 WWII German Paratroopers "Fallschirmjäger"

Artikelnr: Caesar miniatures 7712

WWII German Paratroopers "Fallschirmjäger"

Caesar miniatures 7712 

14,75

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

WWII German Paratroopers "Fallschirmjäger"

Assembly Series

De Fallschirmjäger der Wehrmacht was een van de meest prestigieuze elite-eenheden van het Duitse leger in de Tweede Wereldoorlog. De Fallschirmjäger (Jager is de Duitse term voor licht-bewapende infanterie) waren gespecialiseerd in verrassingsaanvallen ver achter de vijandelijke linies. Deze aanvallen werden altijd uitgevoerd vanuit de lucht met behulp van parachutes en zweefvliegtuigen.

Omdat de jagers gebruik maakten van vliegtuigen, hoorden ze ook bij de Luftwaffe; dit was ook de reden waarom de Jagers meestal blauwe Luftwaffe-uniformen droegen. De jagers hadden kostbare lichtgewicht wapens zoals Beretta Modello 38 9 mm mitrailleur, de FG42 en het Browning FN P-35 9 mm pistool die speciaal ontworpen waren om te dragen bij parachutesprongen. Vanwege de hoge prijs waren deze wapens alleen voor de jagers beschikbaar. De vijf divisies van Fallschirmjäger hadden een totale sterkte van 35.000 man. Het concept van de Fallschirmjäger heeft een grote invloed gehad op de techniek van oorlogvoeren in het algemeen.

Aantal onderdelen / figuren; 300+

Schaal 1:72

Caesar miniatures 7712 

Beoordelingen (0 )
Caesar miniatures 7712 WWII German Paratroopers "Fallschirmjäger" heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: