opc_loader

Menu

Accurate Figures LTD. 7204 Union Artillery Teams 'American Civil War'

Artikelnr: Accurate Figures LTD. 7204

Union Artillery Teams 'American Civil War'

Accurate Figures LTD. 7204 

14,95

Uitverkocht

  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden
Beschrijving

Union Artillery Teams 'American Civil War'

Veldartillerie in de Amerikaanse Burgeroorlog verwijst naar de artilleriewapens, uitrusting en praktijken die door de artillerie worden gebruikt om de infanterie- en cavalerie- troepen in het veld te ondersteunen.

Het Leger van de Unie ging de oorlog in met een sterk voordeel in artillerie. Het had een ruime productiecapaciteit in noordelijke fabrieken en het had een goed opgeleid en professioneel officierskorps dat die tak van de dienst bemand. Brig. Gen. Henry J. Hunt, die een deel van de oorlog hoofd van de artillerie was voor het leger van de Potomac, werd algemeen erkend als de meest efficiënte organisator van artillerie-eenheden, en hij had weinig collega's in de beoefening van de wetenschap van artillerie en logistiek.

De basiseenheid van de artillerie van de Unie was de batterij, die gewoonlijk uit zes kanonnen bestond. Er zijn pogingen ondernomen om ervoor te zorgen dat alle zes de kanonnen in een batterij van hetzelfde kaliber waren, wat training en logistiek vereenvoudigde. Elk wapen, of "stuk", werd bediend door een kanonploeg van acht, plus vier extra mannen om de paarden en uitrusting te behandelen. Twee kanonnen die onder leiding van een luitenant stonden, stonden bekend als een "sectie". De batterij van zes kanonnen stond onder bevel van een kapitein.

Set bevat;

  • 18 figuren
  • 2 Limber wagon
  • 8 Paarden
  • 2 kanonnen

Humbrol ver kleur nr.'s; 21 / 25 / 32 / 61 / 62 / 63 / 89 / 110 / 186.

Schaal 1:72

Accurate Figures LTD. 7204 

Beoordelingen ()
Accurate Figures LTD. 7204 Union Artillery Teams 'American Civil War' heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Accurate Figures LTD. 7204 Union Artillery Teams 'American Civil War'
Review plaatsen

Meest recente reviews