opc_loader
Merken

Tamiya 36311 WWII German Machine Gun Ammo-Belt Loader

Artikelnr: Tamiya 36311

WWII German Machine Gun Ammo-Belt Loader

Tamiya 36311 

29,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

WWII German Machine Gun Ammo-Belt Loader

Dit is een figuur op schaal 1/16 die een Duitse soldaat uit de Tweede Wereldoorlog afbeeldt die het statief voor een MG42 zwaar machinegeweer draagt.

Modelbouwers kunnen ervoor kiezen om de figuur met of zonder helm te monteren. Het statief zelf bestaat uit meer dan 10 onderdelen voor een uitstekende nauwkeurigheid en de vroege Walther-pistoolholster wordt ook nauwkeurig gereproduceerd. Decals zijn inbegrepen voor ranginsignes en de figuur wordt ook geleverd met een displaybasis. Plaats dit naast de 1/16 WWII Wehrmacht Infantryman (On Manuever) om een deel van een machinegeweerteam in beweging weer te geven.

Het machinegeweerteam was de belangrijkste bron van vuurkracht voor een Duitse infanterie-eenheid uit de Tweede Wereldoorlog. Het bestond uit vijf soldaten, waaronder commandant, schutter, lader en munitiedrager, en het team zorgde voor nauwkeurig vuur dankzij het statief.

De MG42 was het belangrijkste machinegeweer van het Duitse leger en werd geproduceerd vanaf 1942. Gemonteerd op een statief had het wapen een nauwkeurig schietbereik van meer dan 3.000 meter, en het wapen kon omhoog en omlaag worden gebracht voor een nog grotere schietboog. Met 21 kg was het statief relatief licht en kon het worden opgevouwen en gedragen door een enkele soldaat.

Duitse soldaten in het begin van de Tweede Wereldoorlog droegen het velduniform uit 1936, dat groene kragen en andere gedetailleerde kenmerken had. Om de productie te vereenvoudigen en het effect van camouflage te verbeteren, werd het hele uniform veranderd in een groene kleur om het velduniform van het model 1940 te worden.

Afmeting;

  • Hoog; 111 mm.

Schaal 1:16

Released by Tamiya in 2006.

Tamiya 36311 

Beoordelingen ()
Tamiya 36311 WWII German Machine Gun Ammo-Belt Loader heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Tamiya 36311 WWII German Machine Gun Ammo-Belt Loader


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: