opc_loader
Merken

Dragon 3017 U.S.NAVY SEALS

Artikelnr: Dragon 3017

U.S.NAVY SEALS

Dragon 3017 

13,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

U.S.NAVY SEALS

De Navy SEALs is een Amerikaanse speciale eenheid in het 'Naval Special Warfare'-programma (NSW) van de United States Navy.

Iemand die deel uitmaakt van deze speciale eenheid wordt een 'SEAL' (meervoud: SEALs) genoemd. SEAL is een afkorting voor 'SEa, Air, Land' en refereert aan de multi-disciplinaire inzetbaarheid van deze speciale eenheid.

SEALs opereren in kleine groepen en worden ingezet waar grotere legereenheden tekortschieten. SEALs opereren wereldwijd, in het diepste geheim, sinds 1962. De opleiding en training tot Navy SEAL staat te boek als een van de zwaarste ter wereld. Berucht is de Hell Week, de vierde week in de zes maanden durende basistraining voor SEALs, ook wel bekend als BUD/S (Basic Underwater Demolition/SEAL). Na deze basistraining, die gericht is op het scheiden van het kaf van het koren, volgt een drie weken durende parachute-training, gevolgd door een vijftien weken durende gevorderde training, alvorens men zich een SEAL mag noemen. Met het opspelden van de Trident wordt het trainingsprogramma officieel afgesloten. Met pensionering uit het leger, gaat de titel SEAL niet verloren, 'eens een SEAL, altijd een SEAL', is het credo.

Aantal onderdelen; 62+

Schaal 1:35

Released by Dragon in 1992.

Dragon 3017 

Beoordelingen ()
Dragon 3017 U.S.NAVY SEALS heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Dragon 3017 U.S.NAVY SEALS


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items