opc_loader
Merken

Modelcollect UA35004 Sd.Kfz.553 Ausf.Vierfüssler "Kaiserkäfer"

Artikelnr: Modelcollect UA35004

Sd.Kfz.553 Ausf.Vierfüssler "Kaiserkäfer"

Modelcollect UA35004 

39,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

Sd.Kfz.553 Ausf.Vierfüssler "Kaiserkäfer"

Fist of War German WWII Sd.Kfz.553/A medium fighting Mech

Als je op internet zoekt naar referentiefoto's van de Duitse Sd.Kfz. 553 Ausf. Vierfüßler KaiserKäfer, je hoeft niet verbaasd te zijn als je er geen vindt. De reden is simpel. Deze machine heeft alleen bestaan ​​in de verbeelding van de ontwerpers van deze nieuwe kit van het Chinese modellenbedrijf Modelcollect.

De Sd.Kfz. 553 Ausf. Vierfüßler KaiserKäfer maakt deel uit van de Modelcollect-serie Fist of War. Zoals vermeld op de doos, is het concept van deze serie gebaseerd op een alternatieve tijdlijn waarin het einde van de Tweede Wereldoorlog met twee jaar wordt uitgesteld, waarin hypothetische nieuwe wapens tot ontwikkeling kwamen. Een daarvan zou meerbenige artillerie of zogenaamde 'lopende tanks' zijn geweest. De Fist of War-serie is gedateerd tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar vanwege de hoge sciencefictionwaarde kun je in de zeer toekomst enkele modellen in deze serie ook gebruiken voor diorama's.

De Fist of War-serie is eerst ontwikkeld in de schaal 1:72, als voortzetting van het uitgebreide assortiment 'paper panzers' dat Modelcollect tot nu toe heeft uitgebracht. Nu, de Sd.Kfz. 553 Ausf. Vierfüßler KaiserKäfer is een van de eerste First of War-modellen in de schaal 1:35, hoewel nieuwe modellen in een ongelooflijk snel tempo worden uitgebracht.

Schaal 1:35

Released by Modelcollect in 2018.

Modelcollect UA35004 

Beoordelingen ()
Modelcollect UA35004 Sd.Kfz.553 Ausf.Vierfüssler "Kaiserkäfer" heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Modelcollect UA35004 Sd.Kfz.553 Ausf.Vierfüssler "Kaiserkäfer"


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: