opc_loader
Merken

IMAI B-2353 Harley-Davidson FXSTS Springer softail

Artikelnr: IMAI B-2353

Harley-Davidson FXSTS Springer softail

IMAI B-2353 

79,95

Uitverkocht

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

Harley-Davidson FXSTS Springer softail

De term softail verwijst naar motorfietsen en fietsen met een achterwielophanging met verborgen veren of schokken. Een softail motorfiets heeft het uiterlijk van een stijf frame met verborgen veerschokken.

De term "softail" is een handelsmerk van Harley-Davidson sinds de release van de FXST Softail uit 1984. Vanaf dat moment is het woord verbreed naar andere motorfietsen met een verborgen geïntegreerd achterwielophangingssysteem, zoals bij sommige fietsen het geval is.

Bij Harley-Davidson is het softailframe ontworpen om op een stijf frame van oudere motorfietsen te lijken, terwijl het het comfort van een achtervering biedt. De schokken zijn langs de as van de motorfiets geplaatst, weg van de aandrijflijn op modellen van 1984 tot 2017 en onder het zadel sinds 2018.

Er zijn veel Harley-Davidson-modellen geweest met het Softail-frame, waaronder de Softail Standard, Custom, Springer Softail, Heritage Softail, Heritage Springer, Night Train, Deluxe, Deuce, Fat Boy, Softail Slim, de Dark Custom Cross Bones, de Dark Aangepaste lijn en de Breakout. Met uitzondering van het Deuce-model met een verlengd frame van 51 mm, delen deze fietsen de motor, de aandrijflijn en het frame en verschillen ze voornamelijk in de keuze van vork, wielen en accessoires.

Afmetingen;

  • Lang; 261 mm.
  • Breed; 82 mm.
  • Hoog; 133 mm.

Schaal 1:9

Released by IMAI in 1994.

IMAI B-2353 

Beoordelingen ()
IMAI B-2353 Harley-Davidson FXSTS Springer softail heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
IMAI B-2353 Harley-Davidson FXSTS Springer softail


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: