opc_loader
Merken

Airfix J6002 QUICK BUILD Eurofighter Typhoon

Artikelnr: Airfix J6002

Eurofighter Typhoon

 QUICK BUILD

De ontwikkeling van het oorspronkelijke Eurofighter 2000-project vond plaats met steun van de regeringen van Duitsland, het Verenigd KoninkrijkItaliëFrankrijk en Spanje, maar in 1985 trok Frankrijk zich uit het project terug vanwege een dispuut over productieverdeling en operationele eisen. De productie van de Eurofighter-toestellen is namelijk gespreid over verschillende landen, waardoor er tussen de landen economische belangen spelen. Bovendien verkoos Frankrijk in 1985 een vliegtuig voor aanvallen op gronddoelen die vanaf een vliegdekschip kon opereren, terwijl de Eurofighter een luchtoverwichtstoestel moest worden dat het kon opnemen tegen de enkele jaren voordien geïntroduceerde MiG-29 en SU-27 (Soechoj Soe-27) van de Russische luchtmacht. Frankrijk ontwikkelde daarop de inmiddels operationele Dassault Rafale, die omwille van slinkende militaire budgetten sinds het einde van de Koude Oorlog verder werd ontwikkeld om ook luchtgevechten aan te kunnen.

De eerste vlucht van het eerste prototype van de Eurofighter vond plaats op 27 maart 1994 boven het Duitse Beieren.

De Eurofighter Typhoon is gebouwd voor uithoudingsvermogen! Ontwikkel je verzameling en voeg dit gladde, snelle en gestroomlijnde vliegtuigmodel toe. Dit model heeft in totaal 27 onderdelen met 3 extra onderdelen voor de standaard. De hoogte van het model bij plaatsing op de standaard is 129 mm.

Airfix QUICK BUILD is een opwindende reeks eenvoudige, in elkaar klikbare modellen, geschikt als introductie tot modellering voor kinderen (vanaf 5 jaar), of als een beetje constructiefun voor de meer ervaren modelbouwer.

De voorgekleurde stukken drukken eenvoudig tegen elkaar, zonder lijm of verf, om een ​​indrukwekkend model te maken dat vervolgens kan worden versierd met de meegeleverde zelfklevende stickers. Vliegtuigmodellen worden ook geleverd met een eigen displaystand om te pronken met je handenwerk!

Airfix J6002 

14,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beoordelingen (0)
Airfix J6002 QUICK BUILD Eurofighter Typhoon heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items