opc_loader

Menu

Airfix J6028 QUICKBUILD McLaren P1 - White

Artikelnr: Airfix J6028

QUICKBUILD McLaren P1 - White

Airfix J6028 

17,95
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden
Beschrijving

QUICKBUILD McLaren P1 - White

De McLaren F1 herdefinieerde het concept van de supercar toen deze in 1993 werd gelanceerd. Zijn spirituele opvolger, de P1™, zou 20 jaar later hetzelfde doen.

Zelfs twee decennia nadat hij voor het eerst verscheen, lijkt de McLaren F1 zijn tijd nog steeds vooruit. Hij combineerde buitengewone snelheid met dagelijkse bruikbaarheid op een manier die geen enkele andere hedendaagse supercar kon. De McLaren P1™ is op en top zijn rechtmatige opvolger.

Terwijl krantenkoppen het geweldig vonden dat de McLaren F1 de snelste productieauto ter wereld was – met een record van 390,1 km/u – was zijn grootste nalatenschap zijn technische innovatie. Het was de eerste straatauto die werd gebouwd rond een kuip van koolstofvezel, een technologie die door McLaren is ontwikkeld in de Formule 1 en die de kern vormt van al onze huidige modellen.

De best uitziende auto's zijn degenen met echte inhoud en stijl. De P1™ is een prachtig staaltje autodesign, maar je zult er geen onnodige ornamenten of frivole stijlkenmerken op aantreffen. Elk oppervlak is ontworpen om te werken, elk onderdeel kreeg dezelfde aerodynamische aandacht alsof het onderdeel was van een vliegtuig of een Formule 1™-auto.

Afmetingen;

  • Lang; 191 mm.
  • Hoog; 50 mm.

Aantal onderdelen; 36

Released by Airfix in 2023.

Airfix J6028 

Beoordelingen ()
Airfix J6028 QUICKBUILD McLaren P1 - White heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Airfix J6028 QUICKBUILD McLaren P1 - White
Review plaatsen

Meest recente reviews