opc_loader
Merken

Airfix J6032 "Surfin" Volkswagen Camper Van

Artikelnr: Airfix J6032

"Surfin" Volkswagen Camper Van

Airfix J6032 

20,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

"Surfin" Volkswagen Camper Van

Transporter is de naam voor een bestelwagen van de Duitse autofabrikant Volkswagen, die intern bekendstaat als Typ 2 (de Volkswagen Kever heette intern Typ 1). Sinds 1990, met de komst van de T4 variant, is Transporter ook als naam geregistreerd. Voor de diverse modellen zijn door de jaren heen diverse bijnamen gebruikt, waarbij VW-Bus de algemeen gebruikte is.

Onder de naam Typ 2 zijn inmiddels zes generaties op de markt gebracht, van T1 tot en met T6. Typ 2 is dus, in tegenstelling tot wat nog weleens wordt gedacht, niet synoniem aan een T2-bus.

De Typ 2 is het tweede model dat door het naoorlogse Volkswagen geproduceerd werd; eerder fabriceerde het bedrijf alleen de Volkswagen Kever. De productie begon in 1950. In de jaren zestig en zeventig werd de Typ 2 een populair hippiebusje, voornamelijk omdat het veel ruimte bood aan personen en levensmiddelen.

Airfix QUICK BUILD is een opwindende reeks eenvoudige, in elkaar te klikken modellen die geschikt zijn als inleiding tot het modelleren voor kinderen (vanaf 5 jaar), of als een beetje bouwplezier voor de meer ervaren modeller.

De voorgekleurde stukken drukken eenvoudig samen, zonder lijm of verf, om een ​​indrukwekkend model te bouwen dat vervolgens kan worden versierd met de meegeleverde zelfklevende stickers.

Het hele QUICK BUILD-assortiment wordt hier in het VK geproduceerd.

Airfix J6032 

Beoordelingen ()
Airfix J6032 "Surfin" Volkswagen Camper Van heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Airfix J6032 "Surfin" Volkswagen Camper Van


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items