opc_loader
Merken

COBI 5803 F-15 EAGLE

Artikelnr: COBI 5803

F-15 EAGLE

COBI 5803 

59,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

F-15 EAGLE

De F-15 Eagle™ is een Amerikaanse gevechtsvliegtuig voor zware luchtmacht, ontworpen om onder alle weersomstandigheden te opereren.

Het werd ontworpen als een snelle reactie op de ontwikkeling van Sovjet-MIG-25-vliegtuigen. Het is vervaardigd sinds het begin van de jaren 70. Tot nu toe zijn er meer dan 1.200 vliegtuigen gebouwd. Het wapentuig omvat een M61A1 / A2 Vulcan 20 mm kanon met meerdere loops en een rijk arsenaal aan hangende lucht-lucht en lucht-grond geleide raketten. Het vliegtuig is ook perfect voor nauwkeurige beschietingen van doelen. Het kan zowel conventionele bommen als laser-, tv-, gps- en cassettegeleide wapens vervoeren.

Het heeft herhaaldelijk zijn hoge gevechtsdoeltreffendheid bewezen bij gevechten in het Midden-Oosten. In de VS wordt het verdrongen door nieuwere vliegtuigen, maar het staat nog steeds op de lijst van de traditionele bondgenoten van de Verenigde Staten, waaronder Israël, Saoedi-Arabië, Zuid-Korea, Japan en vele anderen.
Het COBI-model van het F-15 Eagle™ -vliegtuig is volledig ontworpen met COBI-constructieblokken. Door het gebruik van maar liefst 590 stuks is het mogelijk om het karakteristieke uiterlijk van het vliegtuig natuurgetrouw na te bootsen in de modelschaal 1:48.
Het model is bedekt met prints van hoge kwaliteit, die zelfs tijdens intensief spelen niet slijten. Het vliegtuig is uitgerust met een te openen cabine, beweegbare roeren en rolroeren. Dankzij een elegante displaystandaard met een bedrukt naamplaatje ziet het model er nog beter uit. Deze gelicentieerde set is zeker een geweldig cadeau-idee voor iedereen, ongeacht leeftijd, en zeker voor fans van luchtvaart- en militaire geschiedenis. Het ziet er net zo goed uit in een elegant kantoor als in de slaapkamer van een tiener.

 • 590 hoogwaardige elementen
 • Vervaardigd in de EU door een bedrijf met meer dan 20 jaar traditie
 • Voldoet aan de veiligheidsnormen voor producten voor kinderen
 • Volledig compatibel met bouwstenen van andere merken
 • Bouwblokken met prints smeren, krassen en / of vervagen niet tijdens het spelen of onder invloed van temperatuur
 • Duidelijke en intuïtieve instructie op basis van tekeningen en pictogrammen
 • Vliegtuigstandaard en naamplaatje op schaal 1:48
 • Model onder originele licentie

Afmetingen;

 • Lang; 410 mm.
 • Breed; 275 mm.
 • Hoog; 120 mm.

Aantal onderdelen; 640

Schaal 1:48

COBI 5803 

Beoordelingen (0)
COBI 5803 F-15 EAGLE heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items