opc_loader

Menu

Dragon 56395 Aerospace Program 56395 Martin Titan III Rocket Diecast Model NASA, 3-Piece Set with Launch Towers

Artikelnr: Dragon 56395

Aerospace Program 56395 Martin Titan III Rocket Diecast Model NASA, 3-Piece Set with Launch Towers

Dragon 56395 

24,95

Uitverkocht

  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden
Beschrijving

Aerospace Program 56395 Martin Titan III Rocket Diecast Model NASA, 3-Piece Set with Launch Towers

De Amerikaanse familie van vervangbare Titan-raketten was buitengewoon succesvol, met in totaal 368 raketten die tussen 1959 en 2005 werden gelanceerd.

Een van de raketten uit deze familie was de Titan III, een gemodificeerde Titan II met optionele solide raketboosters. Het werd voornamelijk gebruikt voor missies van de Amerikaanse luchtmacht (USAF) om zware satellieten in een baan om de aarde te lanceren. De Titan IIIA was een prototype en werd al snel gevolgd door de IIIB. De Titan IIIC, en zijn afgeleide IIID, was onmisbaar bij het lanceren van grote ladingen in de ruimte en diende als de grootste onbemande ruimtebooster tot de Titan IV in 1988 in dienst kwam. Een lading van 13,1 ton kon in een lage baan om de aarde worden gestuurd, of 3 ton zou in een geosynchrone baan om de aarde kunnen worden gestuurd. De Titan IIIE had ondertussen een hoge-specifieke impuls Centaur-boventrap die werd gebruikt om wetenschappelijke ruimtevaartuigen te lanceren naar verre bestemmingen zoals Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus en Mars.

Een van de sterke punten van de Titan III was zijn flexibiliteit, waardoor hij verschillende ladingen kon vervoeren, afhankelijk van de missie die ervan werd vereist. Dragon's schaalmodel van de Titan III wordt geleverd met drie raketten op drie respectieve lanceerplatforms, waardoor onmiddellijke en dramatische diorama's worden gecreëerd. Deze royale selectie van verschillende soorten Titan III's maakt de set ook een zeer goede prijs voor verzamelaars.

Martin Titan III-raket
De Titan-raket was een vervangbaar lanceervoertuig voor algemeen gebruik dat voor het eerst werd gevlogen op 6 februari 1959. Het Titan-programma werd ontwikkeld om een ​​back-up lanceersysteem te bieden voor het Atlas-programma en om een ​​groter tweetraps lanceersysteem te ontwikkelen. Er werden 368 Titan-raketten gelanceerd, waaronder die van NASA voor het project Gemini. De complete Titan-familie omvatte, in toenemende omvang en kracht, van de Titan I tot en met Titan IV.

Het "Aerospace Program"-assortiment van Dragon Models presenteert gedetailleerde, kant-en-klare gegoten modellen van ruimtevaartuigen en draagraketten.

Dragon Models "Aerospace Program" gegoten model ruimtevaartuig functie:

  • Gegoten metalen constructie met enkele plastic onderdelen.
  • Realistische paneellijnen, antennes, toegangspanelen en oppervlaktedetails.
  • Pad gedrukte markeringen en plakkaten die niet vervagen of afbladderen zoals emblemen.

Schaal 1:400

Released by Dragon in 2013

Dragon 56395 

Beoordelingen ()
Dragon 56395 Aerospace Program 56395 Martin Titan III Rocket Diecast Model NASA, 3-Piece Set with Launch Towers heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Dragon 56395 Aerospace Program 56395 Martin Titan III Rocket Diecast Model NASA, 3-Piece Set with Launch Towers
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Dragon 56395 Aerospace Program 56395 Martin Titan III Rocket Diecast Model NASA, 3-Piece Set with Launch Towers