opc_loader
Merken

Minicraft 11318 White Star Line RMS Titanic Centennial Edition

Artikelnr: Minicraft 11318

White Star Line RMS Titanic Centennial Edition

Minicraft 11318 

89,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

White Star Line RMS Titanic Centennial Edition

De RMS Titanic was het tweede van een drietal luxeschepen uit de Olympic-klasse, die een groot deel van het trans-Atlantisch verkeer moesten verwerken. Het schip was eigendom van de rederij White Star Line, en werd gebouwd in Belfast.

In de nacht van 14 op 15 april 1912 kwam de Titanic op haar eerste reis kort voor middernacht in aanvaring met een ijsberg; een deel van de stuurboordzijde werd op verscheidene plaatsen doorboord, en binnen drie uur was het schip gezonken. 1522 opvarenden kwamen om het leven. Hoewel dit naar aantal slachtoffers niet de grootste scheepsramp in de geschiedenis is, is het wel de bekendste, vooral omdat het schip als "praktisch onzinkbaar" bekend stond.

In 1985 werd het wrak teruggevonden onder leiding van Robert Ballard, waardoor veel informatie over het schip en zijn fatale reis aan het licht kwam. Drie grote scheepsdelen en een hoeveelheid kleinere resten liggen op 3800 meter diepte op de bodem van de oceaan.

Eén uitvoering mogelijk;

  • RMS Titanic - White Star Line, 1912.

Dit prachtige model is een goede weerspiegeling van het schip zoals het verscheen op 12 april 1912 en wordt erkend en aanbevolen door vele bekende Titanic experts. Dit schip, dat een legende werd en een onuitwisbaar stempel heeft gedrukt op de geschiedenis, blijft het publiek wereldwijd fascineren. Met het bouwen van deze Minicraft Models 1/350 RMS Titanic zal deze fascinatie zeker begrijpelijk worden.

Over het model:
- 1/350 schaal plastic model montageset
- Lengte: meer dan 76 cm (30 inch)
- De meest gedetailleerde en nauwkeurige replica van de Titanic
- Bevat meer dan 400 onderdelen

Schaal 1:350

Minicraft 11318 

Beoordelingen (0)
Minicraft 11318 White Star Line RMS Titanic Centennial Edition heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: