opc_loader
Merken

Hasegawa 52221 / SP421 Ki-43-I Hayabusa 'Oscar' REONA 'The Magnificent KOTOBUKI'

Artikelnr: Hasegawa 52221 / SP421

Ki-43-I Hayabusa 'Oscar' REONA 'The Magnificent KOTOBUKI'

Hasegawa 52221 / SP421 

44,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

Ki-43-I Hayabusa 'Oscar' REONA 'The Magnificent KOTOBUKI'

De Nakajima Ki-43-I Hayabusa "Hei" (ook bekend als Army Type 1 Fighter) is een eenmotorige tactische jager op het land. De geallieerde rapportage-naam is "Oscar", maar het werd door geallieerde piloten vaak de "Army Zero" genoemd omdat het een zekere gelijkenis vertoonde met de legendarische A6M. Gedurende de verschillende afleveringen van de anime dient het als het belangrijkste gevechtsvliegtuig van het Kotobuki Flying Corps.

Vanaf nu is het Kotobuki Flying Corps de enige bekende vliegende groep waarvan bekend is dat ze Ki-43-Is besturen, dit leidde ertoe dat sommige piloten (voordat ze ze in actie zagen) ze onderschatten vanwege hun verouderde uitrusting. Elk van de zes Ki-43's heeft het standaard zilveren en groene kleurenschema, maar is aangepast om de persoonlijkheid en ervaring van hun piloot te weerspiegelen.

Reona's Ki-43 laat het meeste gebruik zien van de zes vliegtuigen van de ploeg. Haar camouflagepatronen zijn zelfs nog meer versleten in vergelijking met die van Kate en de zijkant van de romp toont verschillende vervangen carrosseriepanelen. Haar staartembleem bestaat uit een groene bliksemschicht over drie dunne horizontale groene strepen (allemaal met witte voeringen). Twee limoengroene strepen met witte voeringen lopen langs de vleugels van het vliegtuig en vormen een "V" -vormig patroon, haar propellerkap is helemaal groen.

Eén uitvoering mogelijk;

  • Ki-43-I Hayabusa 'Oscar' - KOTOBUKI Squadron, Flown by REONA 

Afmetingen;

  • Lang; 184 mm.
  • Breed; 238 mm.

Aantal onderdelen;73

Schaal 1:48

Released by Hasegawa in 2019.

Hasegawa 52221 / SP421

Beoordelingen (0 )
Hasegawa 52221 / SP421 Ki-43-I Hayabusa 'Oscar' REONA 'The Magnificent KOTOBUKI' heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: