opc_loader
Merken

FUJ722085 BAe Harrer Gr.III Royal Air Force

Artikelnr: FUJ722085

BAe Harrer Gr.III Royal Air Force

De Harrier, informeel aangeduid als de Harrier Jump Jet, is een familie van jet-aangedreven aanval vliegtuigen in staat verticaal / korte opstijgen en landen operaties (V / STOL). Oorspronkelijk ontwikkeld door Britse fabrikant Hawker Siddeley in de jaren 1960, de Harrier naar voren als de enige echt succesvolle V / STOL ontwerp van de vele geprobeerd tijdens die tijd, ondanks het feit dat een subsonische vliegtuigen, in tegenstelling tot de meeste van zijn concurrenten. Het werd ontworpen om te werken vanuit geïmproviseerde bases, zoals parkeerterreinen of het bos open plekken, zonder dat grote en kwetsbare vliegbases .Later, werd het ontwerp aangepast voor gebruik vanaf vliegdekschepen.

De Hawker Siddeley Harrier Gr.1 / GR.3 en de AV-8A Harrier waren de eerste generatie van de Harrier serie, de eerste operationele close-ondersteuning en verkenning aanval vliegtuigen met verticale / korte start en landing (V / STOL) mogelijkheden. Deze werden direct ontwikkeld uit de Hawker P.1127 prototype en de Torenvalk evaluatie vliegtuig.

De British Aerospace Sea Harrier is een marine-V / STOL straaljager, verkenning en aanval vliegtuigen, een ontwikkeling van de Hawker Siddeley Harrier. De eerste versie in dienst bij de Royal Navy 's Fleet Air Arm in april 1980 als de Sea Harrier FRS.1, en is informeel bekend als de Shar. De opgewaardeerde Sea Harrier FA2 ingegane dienst in 1993. Het werd van de Royal Navy dienst werd genomen in maart 2006. Het werd onttrokken aan Indiase marine dienst op 6 mei 2016.

Twee uitvoeringen mogelijk;

  • BAe Harrer Gr.III - Royal Air Force No.1417 Flight, XV752
  • BAe Harrer Gr.III - Royal Air Force No.233 Squadron Operational, XV804

Fujimi No.722085

 

 

19,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beoordelingen ()
FUJ722085 BAe Harrer Gr.III Royal Air Force heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
FUJ722085 BAe Harrer Gr.III Royal Air Force


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items