De Voetbal Roulette Try-out versie wordt geleverd op 350 grs A4 formaat (29.7 x 21 cm) mc papier.

De try-out versie is dubbelzijdig bedrukt en mat gelamineerd en daardoor goed beschrijfbaar met zowel non-permanent marker als potlood.

Voetbal Roulette maakt elke wedstrijd nog spannender!

Om Voetbal Roulette te kunnen spelen heb je alleen een Voetbal Roulette bord nodig plus een non permanent (wisbare) marker / fineliner.

Je speelt Voetbal Roulette met 2 tot maximaal 8 personen tijdens een ‘live’ voetbalwedstrijd op tv. Iedere speler doet voor en tijdens de wedstrijd 16 voorspellingen verdeeld over twee helften tot zes spelrondes van 15 minuten, waarmee je punten kunt winnen (van 4 tot 30 punten).

Winnaar is degene met de meeste punten! Tip: het is Voetbal Roulette, je hoeft niet consequent te voorspellen. Heb je eerder aangegeven dat de thuisploeg wint? Later in het spel kun je dan best iets anders invullen om je kansen te spreiden.

Het spel
Als je twee rondes speelt doet iedere speler voor en tijdens de wedstrijd 16 voorspellingen verdeeld over de 1e en 2e helft waarmee je punten kunt winnen. Winnaar is degene met de meeste punten!
Benoem één van de spelers tot scheidsrechter. Deze schrijft, houdt de scores bij en beslist bij onenigheid.
Noteer het thuis- en uitspelende team.
Vul de initialen van de deelnemers in, onder het door hen gekozen rugnummer. De voorspellingen worden genoteerd door de rugnummers op te schrijven in de voorspelvakken.

De voorspellingen en de punten die je wint bij een juiste voorspelling
Eindstandbonus: voorspel de einduitslag (25 pt) en de winnaar van de wedstrijd, Thuis, Uit, of Gelijk (T/U/G), (10 pt).
Noteer deze in het vak ‘Eindstand Bonus’, voor elke speler 1 vakje (Voorbeeld: Speler 1 voorspelt 3-1 en Uit wint, 1: 3-1 en een kruisje bij U).
De 1e helft, te noteren in de linker balk ‘1e helft’
Voorspel of er 0 goals (4 pt), 1 goal (4 pt) of 2+ goals (10 pt) vallen in de 1e helft.
Voorspel of de thuis- of uitploeg de 1e helft wint of dat het gelijk wordt (5 pt).
Voorspel de juiste score na de 1e helft, staat jouw score er niet bij? Dan kan de scheidsrechter deze toevoegen.
Voorspel of er een gele kaart (5 pt per kaart) of een rode kaart (25 pt per kaart) of een penalty (25 pt per penalty) of geen van drieën (10 pt) komt in de 1e helft.
Als laatste kies je per 15 minuten een minuut waarvan jij denkt dat er een geldig doelpunt valt in de 1e helft (30 pt of 20 pt als je kiest voor ‘extra tijd’). Noteer deze voorspellingen in de bovenste helft van het gekozen minuutvak.

Rust
In de rust worden de punten geteld en op het scoreboard geschreven. Hierna worden de voorspellingen 9 t/m 13 opnieuw gedaan, maar dan voor de 2e helft. Eerst voorspelt de koploper, daarna nummer 2 etc. Noteer deze voorspellingen in de rechter balk ‘2e helft’.

Einde wedstrijd
Na de wedstrijd worden de punten voor de 2e helft geteld en opgeschreven. De eventuele Eindstandbonussen worden toegevoegd, waarna de scheidsrechter de eindstand bekend maakt.
De speler met de meeste punten wint!

Beoordelingen ()
VR TRY-OUT VERSIE (A4) VOETBAL ROULETTE Try-out versie 'Oranje' EURO 2020-2021 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.