opc_loader
Merken

Ammo by Mig 0058 PANZER ACES Armour Modelling Magazine

Artikelnr: Ammo by Mig 0058

PANZER ACES Armour Modelling Magazine 

Ammo by Mig jimenez 0058 

11,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

PANZER ACES No.58 Armour Modelling Magazine 

Inhoudsopgave

pag.2 - 8,8 cm
Deze grote modelbouwer uit Macao brengt ons in verrukking met een van de meest mythische onderwerpen uit de Tweede Wereldoorlog, de bekende "achtentachtig". De montage van dit stuk is zeer compleet en complex, gedetailleerd met foto-geëtste en zelfgemaakte elementen. De build is afgewerkt met zeer aantrekkelijk schilderwerk, zonder het gebruik van lichteffecten, en afgewerkt met geweldige weersinvloeden. Het algehele resultaat ziet er heel natuurlijk uit.
Pag.14. - Sd.Kfz 6/2
Nog een nieuwkomer, in dit geval van hier in Spanje. We houden van de voortreffelijke schildertechniek die José María toepast, zowel op het voertuig als op de figuren. Het voertuig heeft een lichte modulatie die meesterlijk wordt aangevuld met een zeer uitgebreide verwering. We willen ook de zelfgebouwde basis benadrukken, evenals het figuurconversiewerk.
Pag.26. - Sd.Kfz 7/1
We willen de geweldige bouw en ongelooflijke detaillering en scratchbuilding benadrukken die Sergey heeft bereikt in deze schaal, 1/72, waar de taak bijzonder moeilijk is. Het schilderij is even goed gedaan, met behulp van vele technieken, waaronder pre-shading. Het resultaat is effectief en overtuigend, zoals u zult zien.
Pag.38. - Wirbeldwind
Zoals altijd biedt Angel ons een prachtig gebouwd en gedetailleerd werk aan. Je kunt zijn fantastische verklarende tekeningen niet missen. Niet tevreden om zijn ongelooflijke bouw- en tekenvaardigheden te delen, biedt Angel ons een echt aantrekkelijke wintercamouflage met de meest overtuigende verwering.
Pag.52. - Sd.Kfz 7/2
Een goede wintercamouflage wordt altijd bewonderd. Jenson laat ons zijn specifieke manier zien om het uit te voeren. Zijn schilderij is gebaseerd op de laktechniek en het gebruik van acrylverf en pigmenten. Van bijzonder belang is zijn benadering om deze technieken toe te passen. Het resultaat is een zeer realistische afwerking. Mis dit artikel van deze geweldige modelbouwer uit Shanghai niet.

Aantal pagina's; 64

Ammo by Mig jimenez 0058

Beoordelingen ()
Ammo by Mig 0058 PANZER ACES Armour Modelling Magazine heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ammo by Mig 0058 PANZER ACES Armour Modelling Magazine


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: