opc_loader

Menu

Ammo by Mig 0057 PANZER ACES Armour Modelling Magazine

Artikelnr: Ammo by Mig 0057

PANZER ACES Armour Modelling Magazine

Ammo by Mig jimenez 0057 

11,95
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden
Beschrijving

PANZER ACES No.57 Armour Modelling Magazine

We presenteren u de nieuwe uitgave van het tijdschrift Panzer Aces.

Inhoud:

2.- Ural 4320 BM21 Grad
Het uitvoeren van een dergelijke truck op schaal 1/48 en in hars valt niet onder het bereik van elke modelbouwer. Het is ook vrij ingewikkeld om camouflagemaskers met harde randen te maken op de moeilijke oppervlakken van deze BM21. Domingo maakt opnieuw volledig gebruik van zijn vaardigheden met dit bijzondere en originele stuk. Mis zijn werk niet door het aanbrengen van vuil op de lagere delen van zijn voertuig.

14. - BRDM2
Joaquín García Gázquez is terug met een masterclass met dit lichte voertuig op wielen. Zoals gewoonlijk voert Joaquín een ongecompliceerd montagewerk uit, dat tegelijkertijd best plezierig is en geen details over het hoofd ziet. Hij sluit zijn werk af met een fantastische verfbeurt die je zult kunnen waarderen in beknopte stapsgewijze afbeeldingen. Een echte klassieker; zoals gewoonlijk.

28. - MAZ 537
Dit is weer een zwaar voertuig op wielen, en het is het inleidende project van Mikolaj Marcinowski. Deze spectaculaire truck is zorgvuldig gedetailleerd met zowel P.E. stukjes en wat krasjes. Maar de echte traktatie hier is het ongecompliceerde, directe en realistische schilderwerk dat hij heeft gedaan.

38. - T-90
Chema Cabrero is een andere auteur die vaak voorkomt, en hij laat ons zijn specifieke kijk op deze MBT zien. De modelkits van de laatste generatie hebben zo'n hoogwaardig detail dat we vaak spectaculaire resultaten kunnen behalen, zoals dit specifieke Meng-product. Chema's paintjob is gebaseerd op een lichte kleurmodulatie die de verschillende elementen op de turret van deze T-90 versterkt. Hij heeft er ook voor gekozen om de motorruimte open te laten, wat helemaal niet zo gebruikelijk is. Ook ongebruikelijk is het exclusieve gebruik van acrylverf in deze kit.

50. - ZMA
Özgur Günner is een frequente Turkse medewerker die in veel publicaties voorkomt en zijn debuut maakte in deze uitgave van Panzer Aces met deze originele ZMA. Turkse voertuigen komen niet vaak voor, en in dit geval heeft Özgur de keuze gemaakt om dit lichte voertuig 113 getrouw af te beelden op basis van een referentiefoto. Zoals je zult zien, heeft hij met succes de eigenaardige NAVO-kleuren nagebootst die te zien zijn in het echte voertuig.

Aantal pagina's; 64

Ammo by Mig jimenez 0057 

Beoordelingen ()
Ammo by Mig 0057 PANZER ACES Armour Modelling Magazine heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ammo by Mig 0057 PANZER ACES Armour Modelling Magazine
Review plaatsen

Meest recente reviews