opc_loader
Merken

Ammo by Mig 4525 The WEATHERING Magazine 'MODERN WARFARE'

Artikelnr: Ammo by Mig 4525

The WEATHERING Magazine 'MODERN WARFARE' 

Ammo by Mig jimenez 4525 

8,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

The WEATHERING Magazine 'MODERN WARFARE' 

The Weathering Magazine is het enige tijdschrift dat zich volledig richt op de schilder- en verouderingstechnieken van schaalmodellen en figuren, gemaakt om aan uw modelambities te voldoen. In dit nummer van The Weathering Magazine willen we u een dwarsdoorsnede laten zien van onderwerpen die moderne slagvelden vertegenwoordigen, zoals de veteraan T-72 tank, de ultramoderne PUMA IFV, de M9 gepantserde bulldozer, de snelle CB-90 aanval boot, en nog veel meer. Onze bijdragers hebben een reeks innovatieve artikelen gemaakt waar u van kunt leren, terwijl ze de technieken demonstreren die worden gebruikt om moderne gevechtsmachines nauwkeurig en realistisch weer te geven en tegelijkertijd verhalende elementen van de omgeving om hen heen te integreren. Moderne voertuigen bieden een geweldige kans voor de modelbouwer dankzij de hoeveelheid referentiebeelden die beschikbaar is in kleur en in een high definition-formaat dat ook video-opnames van de voertuigen in actie omvat. De opgedane kennis en ervaring kunnen gemakkelijk worden vertaald naar een ander tijdperk of onderwerp, terwijl uw modelvaardigheden worden verrijkt.

    Zoals u gewend bent van The Weathering Magazine, bestaat deze uitgave uit weelderige artikelen met stapsgewijze gedetailleerde uitleg over hoe u elke techniek kunt uitvoeren en elk product gemakkelijk kunt gebruiken door middel van afbeeldingen van hoge kwaliteit en beknopte beschrijvingen.
Dit langverwachte nieuwe nummer is voorbestemd om een ​​van uw favoriete bronnen te worden, waarbij elke pagina een bron van inspiratie voor iedereen zal zijn.

Aantal pagina's; 72 (in kleur).

Ammo by Mig jimenez 4525 

Beoordelingen ()
Ammo by Mig 4525 The WEATHERING Magazine 'MODERN WARFARE' heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ammo by Mig 4525 The WEATHERING Magazine 'MODERN WARFARE'


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: