opc_loader
Merken

Ammo by Mig 4527 The WEATHERING Magazine 'RECYCLED'

Artikelnr: Ammo by Mig 4527

The WEATHERING Magazine 'RECYCLED' 

Ammo by Mig 4527 

8,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

The WEATHERING Magazine 'RECYCLED' 

The Weathering Magazine is het enige tijdschrift dat zich volledig richt op de schilder- en verweringstechnieken van schaalmodellen en figuren, gemaakt om aan uw modelambities te voldoen.

    In deze uitgave vindt u stapsgewijze artikelen over recyclingmodellen: uw oude en verouderde modellen nieuw leven inblazen. Misschien zijn uw vaardigheden ontwikkeld sinds u ze hebt voltooid, of wilt u een nieuwe uitdaging met minimale uitgaven of montage. Door het inspirerende werk van onze medewerkers, leert u hoe u uw modellen kunt strippen en herwerken met voorbeelden van succesvol gerecyclede en gerestaureerde modellen.

    Sommige van deze modellen werden 20 jaar geleden voor het eerst voltooid, met hobbyisten die zich sindsdien hebben ontwikkeld. Bij deze uitgave gaat het erom je groeiende kennis als modelbouwer toe te passen op oude bouwpakketten en nieuw plezier te beleven aan voltooide werken. Het recyclen van oude kits biedt ons ook een perfecte gelegenheid om nieuwe technieken en methoden uit te proberen met een kleiner risico. Dit alles kost minder moeite en kosten dan vanaf het begin een nieuwe kit in elkaar te zetten, te schilderen en te verweren!

    The Weathering Magazine legt alle verf en verwering uit met gedetailleerde "stapsgewijze" artikelen, die laten zien hoe elke techniek moet worden uitgevoerd, zoals geïllustreerd door middel van afbeeldingen van hoge kwaliteit en beknopte beschrijvingen van enkele van 's werelds beste modelbouwers. Deze langverwachte nieuwe uitgave van TWM zal zeker de favoriet van een verzamelaar worden, elke pagina gevuld met handige technieken en elk onderwerp een grote inspiratiebron voor alle modelbouwers.

Aantal pagina's; 64

Ammo by Mig 4527 

Beoordelingen ()
Ammo by Mig 4527 The WEATHERING Magazine 'RECYCLED' heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ammo by Mig 4527 The WEATHERING Magazine 'RECYCLED'


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: