opc_loader
Merken

Ammo by Mig 4529 The WEATHERING Magazine 'ABANDONED'

Artikelnr: Ammo by Mig 4529

The WEATHERING Magazine 'ABANDONED' 

Ammo by Mig jimenez 4529 

8,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

The WEATHERING Magazine 'ABANDONED' 

The Weathering Magazine is de enige publicatie die volledig gericht is op de leukste en meest effectieve schilder- en verweringstechnieken voor het afwerken van schaalmodellen en figuren. Onze medewerkers zullen uw verbeelding stimuleren en de leerervaring bieden die u nodig heeft om de grenzen van uw modelambities te verkennen.

De nieuwste uitgave van je favoriete tijdschrift is een echte traktatie voor fans van extreme weersomstandigheden met een focus op verlaten voertuigen, vliegtuigen en Mecha. Dit razend populaire onderwerp biedt de mogelijkheid om meerdere verweringseffecten te laten zien die zich gedurende lange tijd in verschillende omstandigheden en verschillende omgevingen hebben verzameld. Verlaten machines zijn een geweldig canvas om te leren en te oefenen om uw kennis van verweringseffecten en technieken uit te breiden, waaronder roest, afbladderende verf en streepeffecten. In "Beast in the River" die extreme roest- en verfslijtage vertoont op een T-55 die is achtergelaten in een Afghaanse rivier. Met "Radioactive Rust" wordt u getoond hoe vergelijkbare effecten zich ophopen in een minder vochtige omgeving, aangezien een 1/72 Zil 131 wordt achtergelaten om te rotten in het besmette stadslandschap. Dit artikel laat ook zien hoe de natuur langzaamaan niet alleen een verlaten voertuig terugwint, maar ook zijn omgeving. In een ander uniek voorbeeld wordt een AMMO T-54 gebruikt als basis voor een verlaten tank op de High Way of Death, blootgesteld aan extreem droge en hete omstandigheden. Het artikel "Derelict" beschrijft een verlaten T-33A met extreme weersinvloeden, niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant van het rottende interieur. Met de verlaten “MSN - 03 Sazabi” zie je Mecha op een andere manier. Dit ongelooflijk populaire genre wordt vaak afgebeeld in een schone anime-stijl van schilderen, deze robot is blootgesteld gebleven en heeft geen piloot om extreme roest en stof te verzamelen. Omdat het het brandpunt van een diorama vormt, toont het ook het effect van de vernietiging van de Mecha op een nabijgelegen gebouw. Ten slotte toont "Sweet Retirement" de effecten van tijd op een verlaten Chieftain die niet verloren is gegaan in de strijd, maar in plaats daarvan op openbare vertoning is achtergelaten zonder enig onderhoud of onderhoud. Bij elk artikel ontdekt u tips en technieken die u gemakkelijk kunt overbrengen naar uw modellen om uw voltooide projecten radicaal te verbeteren. Of u nu een beginner of een ervaren modelbouwer bent, u laat zich gegarandeerd inspireren en leert van dit probleem.

Het Weathering Magazine legt alle aanbevolen schilder- en verweringstechnieken uit met gedetailleerde "stap-voor-stap" artikelen, die u laten zien hoe u elke techniek kunt uitvoeren, zoals geïllustreerd door middel van afbeeldingen van hoge kwaliteit en beknopte beschrijvingen van enkele van 's werelds beste modelbouwers. Deze langverwachte nieuwe uitgave van TWM is ongetwijfeld de favoriet van een verzamelaar, elke pagina gevuld met nuttige technieken en elk artikel een leermiddel vol inspiratie voor alle genres en niveaus van modelbouwers.

Aantal pagina's; 70

Ammo by Mig jimenez 4529 

Beoordelingen ()
Ammo by Mig 4529 The WEATHERING Magazine 'ABANDONED' heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ammo by Mig 4529 The WEATHERING Magazine 'ABANDONED'


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: