opc_loader
Merken

Ammo by Mig 4530 The WEATHERING Magazine 'Beach'

Artikelnr: Ammo by Mig 4530

The WEATHERING Magazine 'Beach'

Ammo by Mig jimenez 4530 

8,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

The WEATHERING Magazine 'Beach'

The Weathering Magazine is het enige tijdschrift dat volledig gericht is op de leukste en meest effectieve schilder- en verweringstechnieken voor het afwerken van schaalmodellen en figuren, gemaakt om je verbeeldingskracht te stimuleren en de leerervaring te bieden die je nodig hebt om de grenzen van je modelambities te verkennen.

De nieuwste uitgave van je favoriete tijdschrift concentreert zich op een iconisch toneelstuk: het strand. Een geweldige omgeving voor onze modelbouwsets en diorama's, terwijl ze interessante verwerings- en verhalende mogelijkheden bieden over meerdere thema's. Als decor voor een sci-fi-gevecht: "Battle on the Beach" toont bijvoorbeeld het resultaat van een conflict tussen twee amfibische mecha: MSM-07 Gok Production & MSM-04 Acguy. Terwijl "Surfin Bird" een veel vrediger tafereel laat zien met een aangevoerde Douglas TBD-1A en de effecten van zee- en zandverwering op vliegtuigen, evenals de overgang tussen zand en vegetatie. Een minder rustig strand wordt getoond in de "Boot die de oorlog heeft gewonnen", die laat zien hoe je gewelddadige golven kunt creëren, en de LCVP die erin wordt gevangen. Een AAVP7A1 RAM / RS amfibisch aanvalsvoertuig wordt vervolgens stap voor stap getoond, met details over de verwering van zand op de sporen van een gepantserd voertuig, evenals de natte effecten veroorzaakt door zijn reis. "What Lies Beneath" toont de Duitse kustverdediging van Frankrijk in 1944, en hoe je de camouflage van de verdedigingswerken kunt schilderen en doorstaan, en hoe je de omgeving kunt modelleren met uitzicht op de stranden. "The Lonely Bay" biedt een meer panoramisch uitzicht en laat zien hoe je de illusie van diepte in de zee en golven die op de kust beuken, kunt creëren. Ten slotte toont "Wading Sherman" een gedeeltelijk ondergedompelde Sherman op schaal 1/72. Een galerij met strandtaferelen van de auteur zal helpen om meer modellen en diorama's met een strandthema te inspireren: of u nu een beginner of een ervaren model bent, dit nummer zal u inspireren!

The Weathering Magazine legt alle aanbevolen schilder- en verweringstechnieken uit met gedetailleerde "stap-voor-stap" artikelen, die elk laten zien hoe je elke techniek kunt uitvoeren, zoals geïllustreerd door middel van afbeeldingen van hoge kwaliteit en beknopte beschrijvingen van enkele van 's werelds beste modelbouwers. Deze langverwachte nieuwe uitgave van TWM is ongetwijfeld de favoriet van een verzamelaar, elke pagina gevuld met nuttige technieken en elk artikel een leermiddel vol inspiratie voor alle genres en niveaus van modelbouwers.

Aantal pagina's; 70

ISVN nummer; 2340-275X

Ammo by Mig jimenez 4530 

Beoordelingen ()
Ammo by Mig 4530 The WEATHERING Magazine 'Beach' heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ammo by Mig 4530 The WEATHERING Magazine 'Beach'


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: