opc_loader

Menu

Ammo by Mig 5210 The WEATHERING Aircraft Magazine 'ARMAMENT'

Artikelnr: Ammo by Mig 5210

The WEATHERING Aircraft Magazine 'ARMAMENT'

Ammo by Mig 5210 

9,95
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden
Beschrijving

The WEATHERING Aircraft Magazine 'ARMAMENT'

Uw favoriete publicatie, The Weathering Magazine, het enige modelbouwmagazine ter wereld dat volledig is gewijd aan schilderen en de effecten van verwering, heeft nu een nieuwe toevoeging aan de familie: The Weathering Aircraft. Dit nieuwe tijdschrift volgt hetzelfde concept als zijn grote broer, maar is 100% gericht op vliegtuigen.

Elk nummer richt zich op het tonen van alle aspecten van meer realistische en noodzakelijke schildertechnieken voor een specifiek onderwerp of thema. Hier vindt u deze essentiële technieken uitgelegd door 's werelds beste modelbouwers, waardoor het eenvoudig te begrijpen en te leren is. De modelleur kan ook elk probleem verzamelen en op een eenvoudige en praktische manier zijn eigen bibliotheek met technieken en effecten creëren. THE WEATHERING AIRCRAFT is en blijft een hoeksteen van de referentiebibliotheek voor alle modelbouwers. Dit tijdschrift is een nieuw voorbeeld van een compleet, verzamelbaar, goedkoop en professioneel tijdschrift voor modelbouwers.

Aantal pagina's; 67

Ammo by Mig 5210 

Beoordelingen ()
Ammo by Mig 5210 The WEATHERING Aircraft Magazine 'ARMAMENT' heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ammo by Mig 5210 The WEATHERING Aircraft Magazine 'ARMAMENT'
Review plaatsen

Meest recente reviews