opc_loader

Menu

Ammo by Mig 5214 The WEATHERING Aircraft Magazine 'NIGHT COLORS'

Artikelnr: Ammo by Mig 5214

The WEATHERING Aircraft Magazine 'NIGHT COLORS'

Ammo by Mig jimenez 5214 

9,95
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden
Beschrijving

The WEATHERING Aircraft Magazine 'NIGHT COLORS' 

The Weathering Aircraft, uw favoriete publicatie over de technieken van het schilderen en verwering van vliegtuigen, volgt met trots ons veertiende nummer. Bij deze gelegenheid zullen we ons concentreren op een onderwerp dat hoewel universeel interessant is, ook door veel modelbouwers wordt gevreesd: nachtgevechtsvliegtuigen.

Zoals altijd laten we een volledige reeks verschillende technieken zien die worden gebruikt om een ​​breed scala aan effecten te bereiken. Je leert werken met de gevreesde zwartschema's en beseft dat je dezelfde resultaten kunt behalen als je met de andere kleuren werkt.

Om een ​​realistische afwerking te bereiken, laten we u zien hoe u naast andere zeer specifieke processen enkele standaardtechnieken kunt gebruiken. Uiteraard wordt elke stap duidelijk uitgelegd door de auteurs aan de hand van honderden foto's. Deze uitgave bevat een volledige reeks verschillende soorten nachtvliegtuigen en de historische evolutie van het genre, en bevat zelfs de berg Batman, van een van de beroemdste superhelden tot nu toe. Voor dit nummer hebben we leermiddelen en inspiratie verzameld van enkele van de beste modelbouwers die er zijn, die elk hun unieke stijl hebben bijgedragen om u te laten zien hoe u het potentieel van uw favoriete Nachtjager kunt maximaliseren.

Aantal pagina's; 66

Ammo by Mig jimenez 5214 

Beoordelingen ()
Ammo by Mig 5214 The WEATHERING Aircraft Magazine 'NIGHT COLORS' heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ammo by Mig 5214 The WEATHERING Aircraft Magazine 'NIGHT COLORS'
Review plaatsen

Meest recente reviews