opc_loader
Merken

Ammo by Mig 6128 HOW to PAINT IDF TANKS Weathering Guide

Artikelnr: Ammo by Mig 6128

HOW to PAINT IDF TANKS Weathering Guide 

Ammo by Mig jimenez 6128 

20,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

HOW to PAINT IDF TANKS Weathering Guide 

Conflicten en onrust tussen Israël en haar Arabische buren vormen een van de belangrijkste sleutels om de geopolitiek van een groot deel van de vorige eeuw te begrijpen. Het is niet verwonderlijk dat het gepiekte interessepeil onder veel modelbouwers voor Israëlische bepantsering al decennia lang permanent in de schijnwerpers staat. De enorme verscheidenheid aan gepantserde voertuigen die door de IDF (Israel Defense Forces) worden gebruikt - van de onafhankelijkheid van Israël in 1948 tot heden - zal worden geanalyseerd door de beroemde militaire historici Daniele Guglielmi en Mario Pieri, inclusief een uitstekende reflecterende inleiding uit de eerste hand, vergezeld van talrijke kleurenfoto's waarop te zien is de grote verscheidenheid aan Israëlische bepantsering die door de geschiedenis heen is gebruikt.
De modellensectie bevat vijf van de beste modelbouwers ter wereld, waaronder Mig Jiménez, Lucas Zaromitidis, Michal Dostál, Rick Lawler en Allon Kira. Elk laat je zien hoe je IDF-bepantsering kunt schilderen en weerstaan ​​met de verschillende camouflagekleuren die Israëlische voertuigen in de geschiedenis van het jonge land hebben gedragen, terwijl je een veelheid aan verschillende schildertechnieken en effecten gebruikt.
Als je je kennis en modelcollectie wilt vergroten met voorbeelden van IDF-bepantsering en de dynamische evolutie ervan in de afgelopen 70 jaar, moet je dit boek gewoon bezitten.

Aantal pagina's; 116 (in kleur)

ISBN nummer; 978-84-16949-76-2

Ammo by Mig jimenez 6128 

Beoordelingen (0)
Ammo by Mig 6128 HOW to PAINT IDF TANKS Weathering Guide heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: