opc_loader
Merken

Ammo by Mig 6116 The WAR 'THIRD WORLD WAR 'The World in Crisis'

Artikelnr: Ammo by Mig 6116

The WAR 'THIRD WORLD WAR 'The World in Crisis' 

Ammo by Mig jimenez 6116 

27,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

The WAR 'THIRD WORLD WAR 'The World in Crisis' 

Welkom in de toekomst. Het speelt zich af in een hypothetische realiteit waar jaren van diplomatie en houding twee antagonistische wereldbeelden en twee verschillende manieren om de internationale politiek te begrijpen dichter bij de rand hebben gebracht. DERDE WERELDOORLOG, DE WERELD IN CRISIS legt uit hoe en waar een grootschalige confrontatie voor de controle over Azië en het woord zou kunnen plaatsvinden.

Een nieuw concept in het modelleren van genre.
Een alternatieve toekomstige realiteit gebaseerd op hedendaagse spanningen.
Nooit camouflageschema's en nieuwe ontwerpen voor een verhaal gezien dat is bedacht door historici, politieke analisten en modelleurs van wereldklasse.
Nieuwe en hybride wapens die speciaal voor het conflict zijn ontwikkeld.
Ooggetuigenverslagen uit de eerste hand van degenen die alles hebben opgeofferd om hun vlag te verdedigen in deze fictieve wereldwijde crisis. 

AMMO van MIG Jiménez brengt je een nieuw concept in modelleerboeken, een unieke publicatie die niet alleen documenteert hoe je onze modellen moet bouwen, schilderen en weerstaan, maar ook romans en speculeert over verschillende hypothetische scenario's om onze onderwerpen onder de aandacht te brengen: militaire vliegtuigen.

Verschillende protagonisten met tegenstrijdige doelstellingen zullen worden onthuld, het toneel speelt zich af aan de vooravond van conflict.
We zullen over de lucht van de Stille Oceaan en Europa vliegen terwijl de spanningen toenemen
We zullen het grondpersoneel en de in het conflict meegesleepte burgers begeleiden
En we zullen frontliniejagerpiloten volgen aan de vooravond van de operatie met hoge inzetten die zou kunnen resulteren in een wereldwijde oorlog.

Aantal pagina's; 198

ISBN nummer; 978-84-169949-53-3 

Ammo by Mig jimenez 6116

Beoordelingen ()
Ammo by Mig 6116 The WAR 'THIRD WORLD WAR 'The World in Crisis' heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ammo by Mig 6116 The WAR 'THIRD WORLD WAR 'The World in Crisis'


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: