opc_loader
Merken

Ammo by MIG A.MIG 6080 SHERMAN - THE AMERICAN MIRACLE 'Camouflage Profile Guide'

Artikelnr: Ammo by MIG A.MIG 6080

SHERMAN - THE AMERICAN MIRACLE 'Camouflage Profile Guide'

Ammo by MIG Jimenez A.MIG 6080 

19,95

Uitverkocht

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

SHERMAN - THE AMERICAN MIRACLE 'Camouflage Profile Guide'

SHERMAN, het Amerikaanse wonder. In deze nieuwe AMMO-publicatie vindt u alle nodige informatie die nodig is om al uw modelbouwprojecten met deze beroemde in Amerika gebouwde tank te schilderen en te doorstaan.

Meer dan 180 kleurprofielen gegroepeerd per oorlogstheater zullen u inspireren om onderwerpen te bouwen met de meest originele en aansprekende versies en camouflageschema's. Dit boek laat zien dat, tegen de conventionele wijsheid in, niet alle Sherman-tanks groen waren geverfd. Van kleurenschema's die ons meenemen naar het stoffige en verzengende zand van de Noord-Afrikaanse woestijn, door de Europese slagvelden en eindigend met voertuigen die worden gebruikt in het Pacific Theatre of Operations, deze publicatie toont veel originele en zelden geziene voorbeelden van camouflageschema's uit de Tweede Wereldoorlog.

Er is een inleidend hoofdstuk opgenomen waarin de verschillende versies van de Sherman op een gemakkelijke en uitgebreide manier worden geanalyseerd. Ook inbegrepen is een sectie die de verschillende kleuren schetst die zijn gebruikt om elk voorbeeld te schilderen dat door een breed scala aan legers in de loop van de oorlog is gebruikt. Of je nu een passie hebt voor deze beroemde tank of geïnteresseerd bent in geallieerde voertuigen in het algemeen, je kunt dit boek niet missen.

Aantal pagina's; 80 pagina's en meer dan 170 kleurprofielen.

ISBN nummer; 978-84-16949-31-1

Ammo by MIG Jimenez A.MIG 6080 

Beoordelingen ()
Ammo by MIG A.MIG 6080 SHERMAN - THE AMERICAN MIRACLE 'Camouflage Profile Guide' heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ammo by MIG A.MIG 6080 SHERMAN - THE AMERICAN MIRACLE 'Camouflage Profile Guide'


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: