opc_loader
Merken

Ammo by MIG A.MIG 6015 ILLUSTRATED GUIDE OF WWII LATE GERMAN VEHICLES

Artikelnr: Ammo by MIG A.MIG 6015

ILLUSTRATED GUIDE OF WWII LATE GERMAN VEHICLES

Ammo by MIG Jimenez A.MIG 6015 

26,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

ILLUSTRATED GUIDE OF WWII LATE GERMAN VEHICLES

Een van de grootste problemen voor beginnende modelbouwers en zelfs veel ervaren hobbyisten bij het schilderen en verweringsproces, is niet alleen het kiezen van de juiste effecten die ze op elk specifiek voertuig moeten toepassen, maar ook de juiste volgorde van aanbrengen. Na vele jaren ervaring met het onderzoeken en ontwikkelen van verfproducten en -technieken, heeft Mig Jiménez deze geïllustreerde gids ontworpen om alle verwarring en twijfels over enkele van de meest populaire camouflagepatronen en toepassingen uit de wereld te helpen. Deze schema's en kleuren wekken de meeste twijfel op bij AFV-modelbouwers. We hebben het natuurlijk over Duitse camouflage uit de late Tweede Wereldoorlog.

Het innovatieve formaat bestaande uit grote kleurenafdrukken stelt u in staat om het verf- en verweringsproces op een zeer duidelijke en eenvoudige manier te begrijpen, evenals de juiste volgorde van toepassing van de verschillende effecten en technieken die voor elk camouflagepatroon worden gebruikt. Dankzij deze unieke presentatie kunt u zien hoe het uiterlijk van het voertuig verandert met de toepassing van elke stap en hoe elke stap de volgende stap en het uiteindelijke resultaat beïnvloedt. Naast elk kleurprofiel vindt u een gedetailleerde beschrijving van elk toegepast effect, de technieken die nodig zijn om ze te maken en de meest nauwkeurige en gebruiksvriendelijke producten voor elke stap. Deze geïllustreerde gids is geen boek over schildertheorie; het is een praktische handleiding waarmee u elke dag een van de stappen kunt uitvoeren, zodat u kunt zien hoe de afwerking van uw model zich ontvouwt naarmate uw schilder- en verweringsvaardigheden verbeteren.

Deze geïllustreerde gids is de essentiële oplossing voor alle modelbouwers die hun vaardigheden en technieken willen aanscherpen die worden gebruikt voor het schilderen en verweren van Duitse AFV-camouflages uit de late oorlog, WO II. Lees niet alleen het boek, verbeter je vaardigheidsniveau en zelfvertrouwen door je kit te bouwen, een camouflageschema te kiezen en je klaar te maken om te schilderen!

Aantal pagina's; 234 pagina's in kleur

ISBN nummer; 978-84-17846-13-8

Ammo by MIG Jimenez A.MIG 6015 

Beoordelingen (0)
Ammo by MIG A.MIG 6015 ILLUSTRATED GUIDE OF WWII LATE GERMAN VEHICLES heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: