opc_loader

Menu

Ammo by MIG A.MIG-6113 How to KOTOBUKIYA Models

Artikelnr: Ammo by MIG A.MIG-6113

How to KOTOBUKIYA Models

Ammo by MiG A.MIG-6113 

30,95
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden
Beschrijving

How to KOTOBUKIYA Models

Kotobukiya is een van de grootste Japanse bedrijven die fantasie- en sciencefictionvoertuigen en figuren produceert.

Het staat bekend om zijn ARTFX-beelden die personages uit Star Wars, Marvel, DC-stripboeken en nog veel meer uit films en videogames vertegenwoordigen. Daarnaast produceert Kotobukiya ook een groot aantal plastic kits met afbeeldingen van robots, pantserpakken en personages uit veel verschillende sciencefictionseries en videogames zoals Patlabor, Metal Gear Solid, Armored Core, Border Break, Full Metal Panic, Ghost in onder andere de Shell en Evangelion.

Maar Kotobukiya beperkt zich niet tot het op de markt brengen van producten op basis van franchises van andere bedrijven, ze creëren ook hun eigen sciencefiction-universums zoals Hexa Gear, Frame Arms, Frame Arms Girl of Megami Device met geweldige modellen van schepen, robots, gepantserde gevechtspakken en personages met een verbluffend futuristisch uiterlijk met uitstekende esthetiek en een eenvoudig plezierig montageproces. Met Kotobukiya-modellen kun je ook onderdelen uit de verschillende kits in hun serie mixen en matchen om nieuwe ontwerpen te maken, waardoor je een bijna eindeloze reeks mogelijkheden hebt om je eigen robots, schepen, personages en diorama's te ontwerpen.

Mig Jiménez en het team van modelbouwers van AMMO laten je in dit geweldige boek verschillende ideeën en technieken zien die worden gebruikt om je Kotobukiya-modellen te schilderen en te verweren. Deze technieken kunnen ook worden toegepast op elke stijl van SF-model, van de eenvoudigste en snelste verf- en verweringseffecten tot meer uitgebreide en betrokken processen, waaronder modulatie, verlichting en allerlei soorten vuil en vuileffecten. Elke stap kan worden aangepast om subtiel of intens te zijn, zodat u uw eigen schilder- en verweringsstijl kunt ontwikkelen. Ook inbegrepen is een eenvoudige methode die wordt gebruikt voor het bouwen van werkelijk indrukwekkende diorama's door beton- en vegetatie-elementen te combineren, ideaal om je kits in hun natuurlijke omgeving te laten zien terwijl ze een verhaal vertellen.

In dit boek vertegenwoordigen de gekozen onderwerpen slechts een zeer klein deel van de Kotobukiya-lijn. Ga de uitdaging aan en verken de rest van deze dynamische reeks onderwerpen. Je kunt zelfs je eigen onderwerpen creëren door onderdelen naar wens te combineren en te verbeteren. De mogelijkheden van Kotobukiya-modellen zijn gewoon eindeloos!

Boek met zachte kaft met 132 pagina's in kleur en meer dan 500 afbeeldingen van hoge kwaliteit.

Ammo by MiG A.MIG-6113 

Beoordelingen ()
Ammo by MIG A.MIG-6113 How to KOTOBUKIYA Models heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ammo by MIG A.MIG-6113 How to KOTOBUKIYA Models
Review plaatsen

Meest recente reviews